Ojojoj

Det var så länge sen som jag bloggade sist att jag har glömt bort hur man ens loggar in på bloggen, haha.  Nu hade jag inte tänkt skriva ett så långt inlägg utan jag tänkte bara säga att jag har haft fullt upp med annat (= skaffat mig ett liv) så jag har inte hunnit skriva något i bloggen ;)

Det kan hända att jag lägger in lite bilder sen på några klänningar som vi har gjort på en design tävling/tema dag, men bara kanskeeeee ;)

Jag säger bara


Sweet!

Verkar som att jag har skaffat mig en transvestit till unge, haha!



Tova, Lo och Moa... och Mamma ;)

Nu har Moster Marina och kusinerna Tova och Lo varit och hälsat på. Det var synd att dom bara kunde stanna två dagar... Aja , här är några bilder från då vi gick förbi stranden och dom fick för sig att leka apor :)









Övningskörde lite idag

Jag höll faktiskt bara på att köra av vägen EN gång. Så jag känner mig gode awesome! Jag har faktiskt kommit fram till att jag inte borde köra bil, jag blir alltid så trött av det. Att åka bil är som att vara en bebis och bli vaggad till sömns (Jävlar vilket bra jämförelse förresten).

Mamma var tydligen tvungen att vara paparazzi också ;)

Om hon hade filmat så hade det låtit ungefär såhär på den här bilden:
Jag: Vad betyder den här skylten? är de här huvudled? hur fort får jag köra här då? ska jag eller han först? jag lägger i 5an istället för 3an. Ooops! man får göra sådär va? måste man stanna exakt på strecket? är det höger regel här? Kolla mamma, ett rådjur!
Mamma: Akta trädet!!!
mamma greppar ratten och svänger
Jag: Hehe ooops.... Men såg du rådjuret?


och jaa, jag har inte kammat håret... men vem bryr sig ;)

på tal om något annat så försökte jag snurra Moa ett varv runt gungställningen men tyvärr, var inte nog stark. Men hon kom en bit på vägen i alla fall! Visst är jag snäll ?




Haha , Moa bara chillar ;)

Skåne

Nu är vi då äntligen framme i stugan. Det första Moa gjorde när vi kom hit var att ta fram cykeln och cykla som en geuud runt kvarteret men jag satte mig bara framför datan för jag känner mig så socialt handikappad...
Jag började fundera lite på hur det skulle vara att bo någon annan stans än i vidsel. Men de var ingen behaglig tanke må jag säga. Jag kom fram till att om jag ska flytta någonstans så får då alla jag känner flytta med mig, annars dör jag ju. Aja , som ni säkert ser på mina kassa mobil bilder så har jag och Moa badat, kollat på hus och ätit glass :)








Det bästa idag var nog då jag såg en nummerplåt där det stod KEX på , jag tyckte det var jättekul! hahaha

Rolig bilresa...

Lillasyster: Hur länge är det kvaaaar?? jag ska ha datan nu Johanna! du har haft den hur länge som helst. Nu är det min tuur!
Stefan : 4 minuter kvar johanna, 4 minuter!
Lillasyster: Nu är det min tur!
Jag : det är 2 minuter kvar Moa!!
Stefan: nu är de hennes tur.
Moa drar i skärmen
Moa: Nu är det min tur!!!!!!

Jag tar datan och slänger den i bilrutan så att den går sönder och skriker, HAHA nu får INGEN ha den så var tyyyyyyyyst!!!!!!

Nä okej , det gjorde jag inte ... Men jag hade god lust till det ;)


RSS 2.0