Klippt lugg!

Så kan det gå när om man har lite att göra och sitter och leker med en sax.
Det är ju tur att det växer ut igen ;)


Skor! :)

Är det någon som är sugen på att köpa ett par skor ?

Jag har aldrig använt dom för att dom är så höga och jag är jättedålig på att gå i höga skor. Ja jag vet, det var jättedumt att köpa dom om jag inte ens kan gå i dom men jag tyckte att dom var så fina ;)

Det är i alla fall storlek 37/38 och jag köpte dom för 449:-, om ni är intresserade så får ni väl lägga ett bud ;)


Simply the best!

Fyfan vilken rolig lördagkväll jag hade i helgen!
Jag och några kompisar for till storforsenhotellet för att det var 80-tals tema och spela musik och allt. Jag och Linn var dom enda som hade tagit på sig 80-tals kläder och det blev som en liten chock när vi kom dit för vi var dom enda som hade 80-tals kläder på oss. Det var musiken som skulle vara från 70-80 talet inte kläderna, typiskt ;) Men bara det gjorde ju att det blev mycket roligare! ;)








Grymt gullat! :)

Jag träffade en jättesöt unge när jag skulle gå på toa inne på en mataffär idag, det var en stor toa med flera bås eller vad det nu heter.

Jag öppnar dörren till toan
Ungen: Kom inte in!!
Jag fattade inte om hon pratade med mig  eller inte så jag svarar inte utan går bara in i ett bås bredvid henne
Ungen: Jag går på dagis, hihi!
Jag förstod fortfarande inte ifall hon pratade med mig så jag svarade inte. Sen när jag går ut och ska tvätta händerna så står hon där.
Ungen: Jag hann före dig! hihi
Jag: Jo du var riktigt snabb du!
Ungen: Jo men jag kom ju in före dig också...
Jag: Aa joo de gjorde du ju men... Vart har du din mamma och pappa då?
Ungen: Min mamma är inne på apoteket och min pappa är hemma.
Jag: Jahaa okeej.
Ungen: Jo och vet du , jag har bott på flera ställen. Jag har bott i Alvik, på bergnäset och nu bor jag i stan. Vi har flyttat runt jättemycket!
Jag: Jaha men vad kul hurreduh, vart har du din mamma egentligen?
Ungen: Hon är inne i mataffären nånstans men jag lovade att jag skulle gå till apoteket.
Jag: ja då kanske det är bäst att du gör det då
Ungen: Jo men, har du några barn?
Jag: Nej nej nej jag är inte så stor , jag är bara 18
Ungen: Jahaa jag är 5 år, kolla jag kan stå på händer! och till och med bara på en hand! sen kan jag göra såhär också!

Då går hon på händer och rullar omkring på rygg och grejjar tills hennes mormor ropar efter henne. Då springer hon till henne och jag får fara hem :)



Bantningstips!

Åh jag blev just jättesugen på det jag och Alexandra åt i skåne i somras, det kanske inte syns så bra på bilden vad det är men det ska jag berätta! Det är jordgubbar med grädde eller man kanske ska säga grädde med jordgubbar ;)

För att det ska bli riktigt nyttigt och gott så lägger tar ni först några jordgubbar och lägger på ett fat, sen strör ni ett lager socker på jordgubbarna, efter det så tar ni grädde (helst sprutgrädde) och sprayar över jordgubbarna, gärna lite i munnen också, efter det tar ni ett lager till med socker och då är det klart!

 

Man får fastare rumpa än då man använder easytone skorna, jag lovar! ;)


1 2 3 HEJ!

Jag idag, haha det rimmar ju till och med ;)

Vi hade världens knepigaste skolfotografering idag. När man skulle ta enskilt foto fick man gå och sätta sig på en stol och man han inte mer än sätta sig ner så säger fotografen: 1 2 3 (KLICK) 1 2 3 (KLICK), nästaaa! Så på inte mer än 6 sekunder så var de klart! haha.

 

 


Skor!

Här är skorna jag köpte i Göteborg, dom kostade 699:- på nilsonshoes

 

 


skönheten och ODJURET!

Ni undrar säkert vad som har hänt med mitt hår, nu ska jag berätta!

Såhär var det:

Jag vaknade som snövit med fint slätt hår, jag kliver upp och äter frukost i lugn och ro, efter frukosten så går jag ut och lägger mig på altanen för att sola lite och efter ett tag så somnar jag som prinsessan på ärten. Mamma som precis var påväg ut för att slänga soporna såg mig och trodde att jag var en pinne och kom på att hon ville leka apport med våran hund Sigvard, hon kastar iväg mig med alla hennes krafter högt upp i skyarna och efter en lång sträckas svävande så landar jag i grannens potatisland. jag fick landa mjukt i alla fall! Men än så var faran inte över, Sigvard kommer springande som en hungrig Mammut och biter tag i mig som en ännu hungrigare mammut och börjar springa mot skogen. Han stannar och tittar sig omkring som en hök och helt plötsligt börjar han gräva en grop som han sedan slänger ner mig i, han gräver igen och springer sin väg och långt ner i jorden ligger jag helt jordig och blöt... Sedan kommer en grävling och hälsar på, han gräver en liten liten tunnel som jag ska kunna komma ut i men jag är för stor så grävlingen ger mig en jordnöt som gör så att jag kryper. Efter många om och men så tar jag mig ut. Men inte nog med det utan då kommer BIGFOOT ger mig stötar så mitt hår blixtrar och sprakar, och nu spretar det åt alla håll.

Jag hatar när det händer ....





RSS 2.0