Sadface

just nu sitter jag och kollar på medan alla i klassen får sin studentmössa, jag beställde min själv så min kommer skickas hem till mig.

Det roliga är att i deras mössa står alla som är med i klassen, alla förutom lilla jag. Dom har tydligen råkat döpa mig till "Kristoffer M" (Dom på företaget alltså). Så från och med nu så kan ni kalla mig för Krille ;)


Nu är det inte länge kvar till studenten gott folk!! Hoppas alla kommer bli lika redlös som "Kristoffer M"

                               
                                                           
                                                                         WoopWoop!

Tattueringstid- check!

Som rubriken säger så fixade jag en tattuerings igår. Så den 3 Juni smäller det!
Jag fick verkligen ett perfekt datum, 4 dagar innan balen så det hinner läka och bli fint, hoppas jag i alla fall. Och sen så har jag solat solarium klart också, jag har hört att man inte får sola när man har tattuerat sig?
Jag hann till och med sola lite idag, jag tog en före och efter bild på hur mycke fräknar jag får efter att bara ha solat en gång som jag ska lägga ut sen ;) Det kommer se ut som att jag har myrornas kring i ansiktet efter några solningar ;)
                              

Jag hittade också ett par balskor för 40:- . Jag ska bara pimpa upp dom lite så blir he finnt! Jag har inget internet i veckan för det har ju mammsan i Skåne (sitter i bibblo nu), men bilder på allt kommer sen, promise!
Vilken bra dag det har varit idag, solen har lyst hela dagen och det har knappt blåst nått. Sen sprang jag förbi willys för att köpa lite frysta bär för att göra smoothies, MUMMAH!

                                                                             


I feel good

Här är lite grejjer jag köpte när vi for till Finland.

Jag har alltid velat ha dessa lampor och silvriga ljusstakar och nu har jag äntligen köpt dom! Dom står så fint på mina svarta ikea hyllor, my precious ♥





Dom här skorna köpte jag på skopunkten för sammanlagt 450 (?) kr.  Man får ju det tredje paret gratis och så blev jag medlem så jag fick 10% på skorna också! Åh va jag är bra! De där clubkortet funkar inte bara på skopukten utan på Nilsons, dinsko, Jerns, radical sports och ecco också! ♥



Det är så fint med somriga ballerina skor! Jag tror faktiskt att det kommer bli mycket blommigt i sommar, för min del i alla fall ;)

Busted

Mamma har tagit
 mitt trådlösa internet till skåne så jag har inget i lägenheten.



Oh yes!

Vilken sjukt skön dag det var igår! Till frukost så bjöd Grönlund på vofflor, rostade mackor och bacon. En grymt bra start på dagen. Sedan bar det av upp till skogsmon för att spela lite fotboll och kasta en sån där rugbyboll eller va det heter, på nått sätt så fick jag träningsvärk i både armarna och magen av det. Är ju inte så vältränad, haha. Efter fotbollen for vi ner till pizzan och köpte glass och vidare till Jocke för att äta en riktigt god tårta. Sen for vi till Grönlund igen och beställde pizza och spelade Wii. Jag förlorade hela tiden kändes det som och fick ha gris mössan på mig för att riktigt markera att jag var sämst ;)

Glömde säga att vi spelade volleyboll tills fötterna domnade bort av den kalla sanden också ;)


Now I know




Sunny day


 Att ligga och sola på taket är så himla skönt! Takplåten gör att det blir väldigt varmt, fast det blir inte för varmt för att det blåser lagomt mycket också.

Så här spenderade jag min tid innan jobbet idag




Jag hittade inte stege så jag fick ta det jag hadde, vad tycks?


Gardinen lurade mig

När jag vaknade vid 10-11 imorse så kollade jag mot fönstret för att se om det var bra väder, de såg mörkt och grått ut genom garndinen så jag somnade om.
Jag vaknade nu för en stund sen och de såg lika mörkt och grått ut. Efter ett tag drog jag bort gardinerna och ser att det är strålande sol...

Jag ska börja jobba på en 1½ timme, tänk vad jag hade hunnit göra ifall jag hade gått upp första gången jag vaknade?!?!

jävla gardin.


Semlan och Alice

I veckan har Sanna äntligen pallrat sig hem till Vidsel så man har fått träffa henne lite. Däremot så kändes det som att hon for lika fort som hon kom hem, tiden går så himla fort då man har roligt!

På nått konstigt sätt så kommer vi på saker att göra mitt i natten, de är som då vi är mest kreativa verkar det som. Sist när Sanna var i Vidsel så kom vi på mitt i natten att vi skulle fara till Tärnaby. Så det var bara att tvinga sig till sömns och kliva upp efter kanske 5 timmars sömn och packa järnet! Sen började vi rulla mot tärnaby.
Nån sen kväll i Tärnaby så kom vi på att vi skulle dra till Norge, de gjorde vi också dagen efter. Man kan säga att meningen: Tänk it , gör de bara! har satt ett stort intryck på oss ;)


En kväll i veckan då jag, Sanna och Alle satt och spelade kort började vi planera våran nästa tripp. Vi kunde inte fara så långt för Alexandra skulle fara till Fjällen någon dag efter och Sanna skulle resa tillbaka till Norrköping.
Så det fick bli happaranda så vi kunde springa in på ikea och lite andra affärer, sen tänkte vi springa in på alko när vi lika gärna var vid gränsen. 










När vi likaså hade kört över gränsen så tänkte vi, varför inte fara ännu längre in i Finland?
Sagt och gjort, men jag kan säga att jag helst inte gör om det. Det var som att komma till Polen eller nått.
Alla staket var helt trasiga, huset var jätte skabbiga och färglösa, dom hade knepiga cyklar och skabbiga bilar. Det kändes som att komma till ett land som det just har varit krig i. Usch vad obehagligt det var, sen fattade man ju inte vad dom sa heller, haha.

Nämen det var en rolig tripp med lite felkörningar (som vanligt).
Nämde jag att det tog 8 timmar för oss att köra till Tärnaby när det egentligen bara brukar ta 5 ? ;)

 

 


Duudee

Här kommer lite saker som jag har glömt att lägga upp, jag har inte varit så pigg på att blogga under lovet för då har man ju faktiskt andra saker att göra ;)

Förra helgen var vi i alla fall hemma hos krille och drack, En riktigt trevlig kväll måste jag säga :)




Spencer Reid

Äntligen så har Spencer Reid klippt sig! :)

I can see your true colours


Jag passade på att färga min utväxt i veckan, det var verkligen ett måste för på grund av det ofärgade håret så såg det ut som att jag hade ett mellanrum mellan skallen och håret, haha.
Vill ju inte lägga ut mer pengar än vad man måste så jag sprang in på Willys och köpte en röd hårfärg för 29 :-

Jag kan säga att jag blev lite skeptisk när jag hade hett i färgen och såg att det blev typ, oranget?



Men he blev då bra tillslut, det såg ungefär ut som innan jag färgade håret, förutom att mellanrummet försvann ;)


Rhema 7 år

Så himla gullig unge! :)

The Bulbb!

Såhär ser en Bulbb ut när han har plattat håret och skägget!


Sitter hemma hos

Sitter hemma hos Jocke nu medan Tessan övar inför modevisningen, på ett tag blir det att fara förbi Krille och se vad han gör!
Passade på att ge Jocke en ny bakgrundsbild på datan ;) Moha!

Morrn morrn

Jag tänkte sova till halv 1 idag men jag somnade så tidigt igår så jag vaknade kring 11 istället.
"Men oj, nu hinner jag ju göra massa saker innan jag ska fara, kan ju röja upp lite i lägenheten eller diska bort lite disk" tänker väl dom flesta. Men jag är inte som andra, jag sätter mig framför datan och väntar tills klockan blir halv 1 istället ;)

För att känna sig lite bättre och inte så lat så gjorde jag ett försök till en nyttig frukost, de blev skogsbärsfil med müsli och fullkorns havreflingor. Flingorna ser ut som hundmat men dom är faktiskt helt ok.





Nu ska jag börja valka mig mot skolan och ha svenska, sen blir det 2½ timmes idrott.
Schemat säger att det blir badminton och ett pass på inpuls, inte helt fel.

Ska inte glömma vattenflaskan idag!


PA

Äntligen så har man fått lämna in projektarbetet! 
Den enormt stora pressen är borta och man har börjat kunna sova bra om nätterna igen. Det har verkligen varit en börda de där jäkla projekt arbetet, men nu är det klart! Det känns som att jag svävar på moln med torkat renkött i ena handen och en kall Breezer i andra, Mummah!

Nu har man tid med andra viktiga saker som... Nä jag har nog inget viktigt egentligen som jag måste göra. Men att städa lägenhet hade nog behövts, det var ju som ett tag sen jag gjorde det sist. Tur att jag inte har så mycket främmande ;)



Google

Jag sökte på ankare och då kom den här bilden upp, hahaha!



Jag som blondiiee

Haha , jag ser verkligen knepig ut ! Jag testade vara blond när jag var liten faktiskt, inte fint....



  

(om ni trycker på dom blir dom större)


Mahatma gandhi

Sitter på samhälls lektionen just nu och bara dör av längtan efter att få sluta och fara hem till vidsel. Däremot så ska jag åka buss hem idag, jag brukar ju nästan alltid köra bil. Så det blir lite mindre roligt...

Jag håller på att leta efter fakta på Mahatma gandhi, de är så kul att säga! Mahatma gandhi, Mahatma gandhi, Mahatma gandhi, Mahatma gandhi, de låter knepigt efter ett tag, Mahatma gandhi, Mahatma gandhi, Mahatma gandhi :)

 


Rihanna- complicated




Balklänningen

Har börjat sy i det riktiga tyget nu och jag tror att den kommer bli jättefin! Jag har som fått tillbaka tagget nu när det går så bra, de är ju nästan kul att vara på skolan nuförtiden. Men bara nästan ;)




Längtar tills den är klar! :)


Me todaay

Måste bara visa favvo tröjan och favvo jeansen :)





Och nej, jag har inte sytt fast lapparna själv ;)


Listan

8e bilden: En person som du saknar.

Det är ju Sanna såklart! Hon bor så långt bort så man träffar henne inte så ofta. Det är ju inte precis 1 mil till norrköping ;) Men på onsdag så kommer bruden hem till Vidsel och jag längtar så jag håller på att spricka! Nästan så att man har börjat räkna dagarna :)



Och Alle har jag såklart också saknat, det var ju trots allt 3 dagar sen jag träffade henne sist ;)


Bildbomb!

Här kommer lite bilder från fjällen!
























Today

Så här ser jag ut idag.
Första gången som jag har fixat till mig lite i alla fall för skolan på... 1 månad? om inte mer.
Jag fick bara något il, jag tror att det är för att det har varit så fint väder och att det inte har (läs nu) blåst nått i veckan nästan. Helt otroligt! plus att jag klarade svenska nationella den muntliga delen, fick mest troligt ett VG. Väldigt väldigt bra för att vara jag ;)






Pizzakit

Gjorde pizza igår så det blir att äta det till middag idag också.
Jag tycker det är lika kul varje gång när degen ploppar ut ur förpackningen!






Jag hade inte så mycke att he på pizzan så det blev bara bacon och paprika, men nog blev det gött ändå. Även fast den var lite för länge inne i ugnen, himla facebook ;)


For the dress

Sprang förbi Åhlens efter skolan igår och hittade dessa:



Jag hade tänkt ha en av dom i spännet i bak på balklänning men jag kan inte
riktigt bestämma mig över vilken som passar bäst...
Tänkte ta med dom imorgon till skolan och kolla men jag tror mest på den till höger faktiskt.
Fast jag är nästan lite rädd att den ska vara för liten.. Aja , vi får se :)


Simply the best!



Startar dagen med en låt från Tina Turner och en bild från min och Emelies moppeluffning! ;)



Åh vad jag vill ha sommar nu, man börjar som bli lite less på slasket ;)


Det går bra nu...

Jag har suttit och kämpat med mitt svenska nationella tal länge nu. När jag äntligen har skrivit klart så upptäcker jag att det är för långt, FÖR LÅNGT?! hur kan det bli för långt??...

Tänkte blanda ett glas oboy så man får lite energi, sen är det bara att sätta igång och leta efter saker att ta bort från talet igen då. Typiskt!


Studentklänning?

Jag kanske har sommarklänningen som studentklänning? Den är ju lite vit i alla fall ;)
Jag har inte hunnit sy fast pärlranden ännu, det är därför den bara ligger på klännigen. Jag får ta en bättre bild senare när den är helt klar och när man ser lite bättre hur den ser ut.





Nu till den stora frågan: Vilken klänning ska jag ha?

Egentligen så gillar jag inte den helvita klännigen så mycket.
Jag tänkte bara ha den för att den var gratis + att den var vit.
Men å andra sidan så är ju inte sommarklänningen helvit så jag kanske inte kan ha den,
 för den måste väl vara vit. Eller?

usch vad löjlig jag känner mig, haha.


Stumligt!


Hittade dom här grymt snygga skorna för någon dag sen, jag har funderat på att beställa dom och ha på studenten men dum som man är så kommer man inte ihåg vilken hemsida man hittade dom på. Jag har letat som en tok men dom är helt försvunna :(...

Om ni ser dom någonstans så kan ni ju säga till ;)


1 april

Som alla säkert förstod så var mitt tidigare inlägg ett första april skämt. Mitt ben är helt och bubblan är lika hel och ful som vanligt ;)

Jag kom hem från fjällen för ett tag sen och det har verkligen varit jätte trevligt, mycke skoter och trevligt folk. Solen hade fått vara framme lite mer än vad den var men det var kul ändå. Ska lägga upp lite bilder senare :)




hejs!

Tragisk kväll

Det blev ingen lyckad kväll för mig igår...

När jag skulle hem efter bandyn igår så fick jag sladd och körde av vägen rätt in i ett träd på storvägen. Hela fronten på bilen är mosad det blev en sån stor smäll att jag bröt benet.
Jag kom precis hem efter att ha gipsat benet hela natten. Nu är jag så himla trött efter allt så jag ska försöka sova lite...


RSS 2.0