Dagen D

Mina ben idag har gett upp totalt. Jag fick världens träningsvärk i vaderna av att åka bräda så nu viker benen ihop sig och ger upp lite då och då, lite smått obehagligt faktiskt. Men annars är det bra till 90%, är lite trött och har lite svid i ögonen av att ha sovit med smink, big mistake! Killarna har varit duktiga och marinerat kött så det kommer bli en supergod nyårs middag förhoppningsvis .

.


Åre

Nu sitter en väldigt trött Johanna i en bil med färdriktning mot Åre. Jag blev hämtat 06.00 så det blev inte många timmars sömn inatt, ungefär 3... Men taggad är jag och jag tror att det kommer bli riktigt kul!
.


Älvsbojn

Idag har jag och Moa varit i Älvsbyn och köpt de sista julklapparna inför julafton, jag har varit förbi arbetsförmedlingen och skrivit in mig där, vi har även varit och besiktat Mamma och Stefans bil så nu har man fått bort det ifrån axlarna. Jag hann med ganska mycket idag även fast jag sov så länge. Och nu ska jag och Moa fara och äta antingen kinamat eller quesadillas!

.


All this way

Jobbigt att inte jobba och vara hemma, jobbigt att jobba och att inte bara få vara hemma, jobbigt att vara hemma när alla andra jobbar. Jobbigt det där...
Men nu när jag är hemma själv så kanske man ska passa på att slå in lite julklappar så man har det gjort. Sen så har jag fått mina skor i det tidigare inlägget sålda, skönt att äntligen få bli av med dem. Så ska bara få in pengarna på kontot sen packa ihop de i ett litet fint packet och skicka iväg med storken. Det känns så skönt att bli av med saker som man inte använder, de tar ju bara en massa plats.

Luleyoo

Idag blev det att fara en sväng till Luleå med mamma och gänget.
Så det blev en dag på stan med lite shopping och Kinamat. Det kliade inte lite i fingrarna när man såg så många fina saker man skulle vilja ha, men när man är lika luspank som mig så kan man ju inte köpa så mycket. Det fick bli lite grejer till juldagen och Åre resan, längtar super mycket till båda de dagarna!

.
(skulle egentligen lägga ut i Lördags)


Sigges julklapp

Igår var det pepparkaksbakning på gång och då gjorde Moa den här till våran hund Sigge. Den är full med frolic på och han blir helt tokig när har ser den, han bara ligger och piper och piper.

.


Tradera

Har hållt på att rensa garderoben nu på morgonen och lagt upp på lite saker på tradera.
Kanske hittar ni nått som intresserar er.


Skor


Väska

Röd klänning


image description

Lila tunika


image description

Linne




Liseberg!!!

Julmarknaden i Göteborg är ett måste. Det var så himla mysigt med all julbelysning och alla små stugor där de sålde massa julgodisar.
Och när jag och Magda såg alla karuseller så blev vi som småbarn, vi sprang runt och åkte alla karuseller som var öppna, till och med de små sagokarusellerna. Men roligast var nog spegel landet, ett rum FULLT med speglar som man såg sjuk ut i.

Det fanns också renar. Man kände sig nästan som hemma! De var riktiga stackare som fick dra kälkar fulla med folk i på asfalt, fanns ju ingen snö...
.


Crossroads

Sitter just nu i Dewiln på väg hem mot vidsel, äntligen får man se lite snö!

Den här resan har varit superkul. Vi for först förbi Trollhättan och hälsade på, där blev det dunken och utgång med mycket dans. Jag har inte gått ut på två månader nästan så jag var på topp, det var skönt att få släppa loss lite.

Efter Trollhättan for vi vidare till Örebro där vi hade en Kos-reunion med Kos-tjejerna. Vi åt mycket god mat och drack många goda drinkar, det blev även lite shopping. Så nu har Johanna inte så mycket pengar kvar. Kommer bli att leva snålt den här månaden.

Efter Örebro körde vi till Söderhamn och sov på hotell och nu på morgonen startade vi med en supergod hotellfrukost. Kommer nog vara hemma vid 10-11 ikväll, i Vidsel, i Norrbotten, i Norrland!
.


Göteboooorg

Sitter med Magg på Liseberg just nu, vi inväntar våra stekta filéer som är men än varmt välkomna i väta tomma magar. Väntar och väntar och väntar...

.


Shulululu

Den lilla listan som jag nämde tidigare idag, den med alla sysslor jag skulle göra för att få tiden att gå fortare.
Hur mycket utav det gjorde jag? Få se nu... jag gjorde glass! och det var ju prio 1 på listan, eller?...

Jag gjorde faktiskt ett halvhjärtat försök med att färga håret men då började strömmen ge upp på grund av den fina blåsten utanför huset. Hade ju inte varit så lätt att färga håret på sig själv när man inte ser något. Sen packade jag aldrig bilen, städade inte så värst mycket osv. Men glass gjorde jag ju i alla fall, känner mig väldigt nöjd :)


Det är flera som har sagt att det är väldigt svårt att gå in på min blogg, att det laggar ihop och man får starta om sidan och så vidare, är det så för många eller? jag vet inte vad som kan vara fel men får väl försöka att fixa det :)

Whats up?

I väntan på att min kiwiglass som jag just vispade ihop ska kallna så kan jag ju skriva lite på the blogg, som den datanörd man har blivit. Eller som man kanske alltid lite smått varit rättare sagt.

Såå Whats up? vad gör ni en fredag som denna? Sitter ni hemma och degar som jag gör? kanske kollar på de missade avsnitten av julkalendern?
En fredag klockan 11... Skulle gissa på att de flesta av er är lite halv sliriga just nu på något galej och har det helt sjukt kul. Men var inte rädda! Till veckan kommer jag hem och förstör julefriden, hehe.



Det kommer bli gööör bra! Som man säger i Göteborg ;)

Goodmorning to you!

Inatt har det snöat jätte mycket, hela marken var alldeles vit.
Jag hade tänkt ta jätte fina juliga kort på snön nu på morgonen men då har det ju inte bara snöat under natten, utan det har också blåst upp till storm. Så all fin snö är nu borta igen, bara blåst bort...

Nog om det, idag är det bara en dag kvar tills Magoo kommer. En dag. 24 timmar. 1440 minuter. 86400 sekunder... Märks det att jag längtar? Men jag har lite saker som jag ska göra idag som får tiden att gå fortare. Jag ska färga håret (äntligen få bort den här dassröda färgen), jag ska packa in alla mina grejjer i bilen så att jag är ready to go, städa lite här i huset och kanske följa med Jeanette upp till hennes granne Jocke och ta en kvälls öl. Då kommer man somna gott också!

Men nu ska jag ta tag i frukosten. Har skjutit på den extra länge för att jag inte riktigt orkat äta när Bosse är i köket. Helt seriöst så attakerade han min frukost igår. Jag hade rostat mackor, smörat dom och lagt dom på en tallrik, sen går jag 30 cm åt sidan för att öppna skinkpaketet. Det förbannades skinkpaketet... Och precis när jag öppnar paketet så hoppar Bosse upp på mina smörgåsar.

Mmmm mums, har alltid velat ha en katt på mina smörgåsar...

Lite svar

Om Tjoho
.
Tack så mycket Linn! Ja någon gång ska jag ta mod till mig och köpa en långklänning ;)
.
Jag kom på det när jag läste inlägget, jag skrev ju aldrig vart jag hade köpt klänningarna. I alla fall så köpte jag dem på i en affär som hette Missy om jag inte minns fel. Dom har billiga och snygga kläder, däremot inte världens bästa kvalla. Men man får ju det man betalar för :)

Rullator lady

Har glömt bort att berätta om den söta tanten som kom förbi mig när jag stod och sålde dressing på Ica i Borås.
.
Jag: Varsågod och provsmaka, olika såser och dressingar från Delikatessfabriken!
En tant kom rullandes med sin rullator, nästan i slow motion.
Tanten: Jaha, vad är det här för nått då?
Jag: Det är såser och dressingar. (Sa jag igen lite extra högt)
Tanten: Ska man äta den här?!
(pekade på reklam plastbrickan som man stoppar i kundvagnen istället för en peng)
Jag: Nej, du ska äta det här. (Pekade på den lilla papperstallriken med olika dressingar på)
Tanten: Men ska man äta hela den här?! (pekade fortfarande på plastbrickan)
Jag: Men nej, du ska äta det här! Den där ska man he in i kundvagnar istället för en peng.
Tanten: VA?! jahapp. ( Då tog hon plastbrickan och försökte trycka in den i hennes rulator...)
Jag: Suck.....

En till liten historia om lilla Johanna

Jag hittade ett kort på min när jag gick i mellanstadiet. Då var det modernt att ha sidecut med något mönster i, i mitt fall en blixt som jag brukade fylla i med röd karamellfärg. Så om man tittar riktigt noga så ser man min lilla sidecut som jag tyckte såå mycket om. Jag kommer ihåg den här dagen som det var igår! :)

Det var skolfotografering och alla ville ta sig en titt i spegeln så att frisyren satt där den skulle och sminket var på sin rätta plats. Även killarna ville in och styla sig.
Det var en kille som stod väldigt länge bara för att jävlas så att ingen annan rymdes och tillslut sa Johanna.
- Det finns faktiskt fler som vill spegla sig, inte bara du.
- Vadå varför ska du spegla dig? Du är ju ändå ful. Fick hon till svar.

och där har ni anledningen till att Johanna har lite extra glansiga ögon på detta skolkort, haha.

har kommit fram till att jag är en riktig crybaby ;)

Chubby

Jag känner mig nästan finare som chubbygirl. Eller vad tycker ni? Jag kanske borde lägga på mig några kilon.

.


Sagan om Lilla Johanna

nämen gokväll! Några få meningar jag vill ha sagt innan jag går och lägger mig.

- Jag gjorde hål i örat idag, kändes som att jag åkte tillbaka 9 år i tiden. Jag ser det som en film framför mig.


Äntligen är dagen här, den efterlängtade dagen. Dagen då lilla Johanna äntligen ska få ta hål i öronen för första gången.
Hon hade legat vaken sent natten innan, klockan hann nästan slå tolv. Hennes tankar yrde omkring som en bunt nyinfångade eldflugor i en glaskburk, alldeles ivriga och nyfikna. Skulle det göra ont?
Efter en stunds funderingar somnade hon in till den sista meningen som sakta hade lämnat hennes tankar.
Min storebror och min kusin Adam kommer att följa med, och jag kommer vara modigast av alla!

kapitel 1

Lilla Johanna vaknade av solens värmande strålar som kikade in genom gardinerna. Snabbt klädde hon på sig och sprang ut till bilen. Det där var nog mitt rekord i att klä på mig. tänkte hon.
Hon hade tagit tid med en klockur tidigare och på den hade det stått 15 sekunder, men det där var ännu snabbare.
Jag får ta tid igen när jag kommer hem.
Sade hon tyst för sig själv och stängde sedan igen bildörren efter sig.
Väl framme i Älvsbyn kände Johanna att spänningen kom krypandes, det var riktigt nära nu.
Hon stod bredvid sin familj och kollade in i butiken, förundrandes över alla smycken som glittrade i skyltfönstret. Dörren öppnades av hennes Mor och de alla gick in i ett följe efter henne.

I kassan står en lite äldre man, han skiner upp när han ser oss träda fram.
- Hej! sade mannen.
- Hallå hallå! svarade Johannas Mamma.
- Vad kan jag hjälpa er med?
- Dom här barnen skulle vilja ta hål i öronen.
- Ja då kan ni följa med mig här.
Mannen pekade med en vänlig gest in mot ett rum bakom kassan.

Johanna var först på tur. Nu minsann skulle hon visa grabbarna!
Hon sätter sig på stolen som var så hög att hon fick kravla sig upp. Än så länge kändes det helt okej, det var lite spännande men det kändes som att hon skulle klara det galant.
Mannen tog fram en vit plastaktig sak, såg nästan ut som en pistol.
Johanna började tveka lite. Skulle han skjuta mig i örat?
Mannen förde sakta den vita pistol-liknande saken mot hennes högra öra och Johanna börjar stortjuta.

- Nä mamma jag vill inte längre! jag vill inte!
- Jo Johanna. svarade mamma. Du har ju längtat efter det här så länge. Det går jättefort och gör inte ont alls, du kommer knappt känna något.
Tårarna fortsätter forsa nedför Johannas ögon.
- Nej jag vill inte längre!
- Okej men då gör vi såhär, om Robert och Adam gör före dig så ser du att det inte gör ont, känns det bättre?
- ja... Snörvlade Johanna till svar.
Adam gick fram till stolen och satte sig ned. I samma veva tog mannen upp pistolen igen och tryckde den mot Adams öra. Klick! lät det och så var det klart. Och Adam hade inte rört en min. Likadant var det för Robert.
Nu stod det båda två bredvid Johanna med deras örhänge glittrandes av lampljuset på deras öra. De tittade ned på Johanna och deras leende lyste bara. Fegis!
Johanna hade misslyckats. Hennes plan på att vara coolare än grabbarna hade gått i krasch. Hon var nu bara en rädd liten tjej som hade stor lipat inför hennes storebror och hennes kusin. Åh nej, hon hade gråtit som ett litet barn, vad pinsamt... Nu skulle hon aldrig få hänga med dom.

Ut från butiken går hela familjen och även Lilla Johanna har nu en glittrande pärla, fast på varsitt öra.
Hon är inte ledsen längre, hon är faktiskt glad.
I bilen på vägen hem sitter Johanna och tittar ut genom fönstret och kollar på allt de åker förbi. Hon får ett leende på läpparna som håller sig kvar hela vägen hem till huset.

Hon kanske inte hade vågat ta hål i öronen först av alla.
Men hon har i alla fall ett hål i varsitt öra och det har inte Robert och Adam.


Det blev visst inte några få meningar, det blev en hel roman. Men men, slutet gott allting gott! Nu ska jag ta min övertrötta Göt till sängs. Godnatt allihopa, hoppas berättelsen fick er att bli sömniga, haha.

rihannamontanabanana

Det här kommer bli min nästa frisyr har jag bestämt! När mitt hår har växt ut lite vill säga.

Jag får fara och köpa ricinolja och he i håret så att det växer fortare, vet fortfarande inte om det är en myt eller inte men tydligen så ska det funka. Det var lite pinsamt när jag gick in på apoteket för att kolla hur ricinolja såg ut, jag tittade överallt i affären men hittade det inte på nån hylla så tillslut gick jag fram till en apotekare och frågade vart den fanns. Då hade hon den bakom kassan. Och när jag fick den och såg att den är till för Äldre för att få fart på tarmarna blev jag alldeles varm om kinderna och gick därifrån, haha.

Här är en tjej som har använt Ricinolja i 5 veckor.

Sanning eller myt? återstår att se :)

Kf

Lite saker som jag har köpt idag! Får lite ångest över att jag har köpt så mycke grejjer... Men nu är det stopp, tills Magoo kommer i alla fall.

Dessa kängor köpte jag på Dinsko för 399:-. De är väldigt sköna och lite varmare än mina stövlar och converse. Det enda jobbiga med dem är att storlek 39 var för små och storlek 40 var för stora, det är så med alla skor! Mina jäkla mongofötter behöver typ 39,5 för att de ska passa bra... Så det fick bli storlek 40, då kan jag pressa ner lite tjockare strumpor om jag skulle vilja det.

Jag gick också förbi en jättemysig liten julmarknad inne på Kungsmässan och köpte lite godis. (Det är den som är på bilden i det tidigare inlägget) Dessa godisar kommer från Gränna och var väldigt goda. Han hade smakprov på nästan alla godisar, var nästan som himmelriket.

Sen fick jag med mig hem ett grönt nagellack från Gina för 39:-, en riktigt fin grönfärg. Förövrigt så förstörde personalen i kassan på Gina min dag, jag har inte varit på sådär superbra humör idag och hon fick mig verkligen på dåligt humör. Nä usch, blir arg bara jag tänker på henne.


Från det enda till det andra, jag hittade även lite julklappar till Moa och eftersom att hon läser min blogg så får den vara censurerad ;)

 


Mia Skäringer

Hennes show är något jag så gärna hade velat fara och se!
.
Hon berättar väldigt hemska saker som hon har varit med om på ett skämtfullt sätt, jag tycker verkligen att man ska ta efter henne lite i det tänket att "ta saker på ett mer skämtfullt sätt". Vissa saker måste man ju självklart ta allvarligt och inte flamsa bort och tro att de försvinner. Men vissa saker blir lättare att hantera om man tar det på ett lite skämtfullt sätt eller gör något skämtfullt utav det.
.
Jag känner igen mig i vissa delar utav Mia Skäringers personlighet.
Om jag ska berätta för någon om något som jag tycker har varit jobbigt så berättar jag det alltid på ett skämtfullt sätt, det blir så mycket lättare att prata om det då. Ni kanske inte har tänkt på det men om ni någon gång har försökt prata "serious talk" osv med mig så har det varit som att prata med en vägg, eller så har jag skämtat bort det och börjat prata om något annat. Alt. Lyckats smita undan och sedan kännt puh, skönt att det var över så fort.
Konflikt rädd kan man kanske kalla det.
.
Däremot om man har fått i sig något alkoholhaltigt kan jag bli lite extra blödig, men det är nog ganska vanligt antar jag. Så en note to myself: Minska oseriösheten en aning.
.
.

Är och går omkring i Kungsbacka

 

 


Nyårsklänning?

Jag gick förbi en affär i femman och kunde inte slita bort blicken från den här, vilken glitterbomb!

.


Tjoho

Blev lite ändringar, jag for till Göteborg istället!

Detta kallar jag en smålyckad shoppingdag, den blev bara 3 timmar lång men jag lyckades ändå hitta det jag behövde. Inte riktigt allt men det får jag leta efter när Magda kommer ner, eller Maggoo som de kallar henne här nere ;)

image description

Här är jackan jag köpte på H&M för 499:-

image description

Här är några klänningar jag provade. Köpte däremot inte långklänningen, den var superfin men jag använder aldrig långklänning tyvärr. Men de andra fick följa med hem och halsbandet också. Klänningarna kostade 199:- styck och halsbandet gick på 99:-.

 

Hittade ett par stövlar också som var väldigt lika mina, skillnaden var bara att de kostade 699:- och mina 249:-. Kap!

image description

Jag for förbi Ica en sväng och handlade lite, då fick dessa två följa med mig hem. En till min och en till Jeanette, man blir aldrig för gammal för chokladtomtar!

image descriptionimage description

      jag gick till och med förbi nutella hyllan utan att lägga ner någon i vagnen, snacka stolt jag är :)


Kungsbacka

Nu står jag och väntar på bussen in till Kungsbacka. Jeanette har lånat min bil så därför blir det att åka buss för mig, det känns ändå väldigt skönt för då slipper man leta efter parkeringsplatser och Jeanette får ta över ansvaret lite över att fånga alla möss som bor i min bil, hehe.

Så idag tänkte jag fara in till Kungsbacka och ha en "bara jag dag", lika ensamt som det låter. Men det är ju bättre än att sitta ensam i huset och trycka. Som för någon dag sen när jag bara hade varit i huset flera dagar och skulle fara och handla, det kändes som att jag hade legat i ide en hel vinter och sen glömt bort hur man kör bil, Lite obehagligt.

Här kan ni se vilka helt sjukt coola röda stövlar jag har köpt, de är bra att ha nu när det börjar bli lite slaskperioder, Ica maxi är det bästa!
.

 


Thihi

Någon som kommer ihåg min hej-jag-heter-johanna-och-har-stoppat-fingrarna-i-ett-eluttag-dag?
Kunde inte annat än gilla det fina afrot! <3


Sommaren!



åh vad jag längtar till sommaren när jag ser den här bilden, och vintern har inte ens varit än!
Och Skåne, jag längtar till skåne, det är så varmt och mysigt där. Det är som att vara utomlands fast
dom pratar samma språk, lite grötigare men ändå typ samma ;)

Jag kom på mig själv sitta och titta på bikinis på Nelly.se, jag tänkte nä... nu får du väl ändå ta och ge dig kvinna!

Mjukisdress och skjorta

Här är en mjukisdress jag sydde i början av 1an på gymnasiet tror jag. Då tyckte jag att den var sååå fin så fin. Det är liknande rastabyxor fast "pasta byxor" som jag kallade dom eftersom att dom inte är äkta. Men jag vet inte om jag tycker att dom är så fina längre. Och fjortisposen gör inte saken bättre, haha.

Lägger upp en bild också på en skjorta som jag sydde till Stefan på hans födelsedag för nått år sen, synd att bilden är så dålig kvalla för tyget hade jättefina och färgglada färger, riktigt sommrig :)


Manga!

Jag kanske inte har berättat det men jag ritade mycket Manga figurer när jag var yngre. "När jag var yngre" låter som att jag är 120 år just nu, haha.



En klänning till Moa

Den här klänningen sydde jag till Moa på hennes examen för några år sedan. Den var riktigt rolig att göra faktiskt! Sen sydde jag ett bälte som jag broderade fast paljetter på så att det skulle glittra lite, jag är ju helt galen i blingbling. Hon blev riktigt söt i den!


Granny to pingla!

Den här klänningen gjorde jag i syftet som "återbruk". Jag använde ett gammalt linne som jag aldrig använde och en kjol som jag köpt för 35:- och sydde ihop till en söt sommarklänning. Den hänger faktiskt fortfarande kvar i min garderob.



Vinterjacka

Jag sydde en vinterjacka till täckbyxorna i det tidigare inlägget som jag däremot inte har någon bild på förutom en som jag ritat själv. Fast det blev för krångligt att sy fast de små bitarna över dragkedjas osv på framsidan så det fick bli tvärsom, jag sydde fast dem på baksidan istället.

Den här jackan passade mycket bättre än täckbyxorna.

Den här är i bra storlek och används mest för att köra skoter med ;)


Täckbyxor

Jag gick igenom min gamla blogg lite och såg att jag inte har lagt upp så många bilder på saker jag har sytt så nu lägger jag upp lite inlägg på alla saker. Så här kommer lite bilder på täckisarna jag sydde under gymnasietiden.



Dom blev riktgt bra och satt superbra i midjan. De hade snölås och allt längst ner vid benen men... det blev för korta så då går de ju inte att använda dom. Väldigt trist när man lagt ner så mycket tid på dem!

Kiwi sorbet

Idag har vi grattat Jeanette med att göra en tre-rätters middag. Till förrätt gjorde vi kantarellsoppa, till varmrätt gjorde vi fyllda auberginer köttfärs osv med aubergineröra till + fetaost sallad. Till efterrätt gjorde vi kiwisorbet som blev super god!

Till kiwisorbeten behöver du:

2 äggvitor
3 msk fruktsocker
6 kiwis (4 st till glassen och 2 st till garnering)

 

- Först mosar man de 4 kiwisarna.

- Sen vispar man ihop äggvitorna och fruktsockret till ett tjockt vitt skum.

- Efter det häller man ner de mosade kiwisarna tillsammans med äggen och rör ihop.

- När det är klart lägger man in det i frysen och låter den vara där i minst 4 h.

- Om man vill få så lite isklumpar som möjligt i den så rör om ofta under nedfrysningen.

- När glassen är färdig kan man skära skivor av kiwi och använda som garnering.

 

Jag tycker att ni borde testa för det var verkligen supergott!

 

image description


H&M




Julklapp

En liknande sånhär kamera önskar jag mig av tomten! Jag har ju faktiskt varit riktigt snäll i jul :)


Stackars kossa

Min fina ko-dator har börjat se sina sista dagar. Hade det inte varit för att jag var så klumpig och råkade kliva på den så hade den mått hyffsat bra. Men jag har ju ändå lyckats ha den hel väldigt länge, 3-4 år är väl en ganska bra tid i alla fall.

.


Waka waka

Om jag hade varit med i den här videon hade jag varit hon med vit t-shirt i mitten.


Hej jag heter Johanna

Men du kan kalla mig Arbejtarnnnn

.


You never know

Den här fick Jeanette av mig i present. Ni kan aldrig gissa vad det är! Aldrig aldrig aldrig!

.


Frullebulle

Trodde att jag skulle få äta mackor och oboy ifred idag, men direkt när jag öppnade skinkpaketet så kom Bosse. Jag tvivlar inte på att han skulle kunna känna ett skinkpaket öppnas på en mils avstånd den där katten.

Innan han attackerade mina mackor så fick jag ge han en liten bit skinka för att distrahera honom så jag kunde äta upp mina mackor ifred.

Jag skulle kunna tänka mig att han sitter där och tror att skinka är hans mat. " varför äter den stora tjejen upp min mat?? Det är ju min mat! Ge mig min mat!"

.


Ljuvligt!

Idag när jag vaknade kände jag bara: Idag är en bra dag!

Jag har sovit som en kung, inte vaknat en enda gång, fick lite ångest när jag kollade på klockan och den var kvart över 1 däremot... Men annars känner jag mig superpigg och på superbra humör.

Och det bästa är när man kommer in till köket och ser att översta lådan är lite öppen, det kan man kalla lycka. Annars måste man börja med nedersta lådan och jobba sig upp tills man kommer till översta lådan eftersom att det inte finns några handtag, värsta träningspasset ;)

Så en bra morgon, det är det minsan!

,


RSS 2.0