Tavla

Nu har jag gjort bakgrunden och fyllt i rosorna, det tar verkligen sin tid och min uthållighet är ju inte den bästa.
Men den lär ju bli klar nån gång! :)




Jag känner mig som ett litet barn när jag målar, jag lyckas som få färg överallt. På händerna är kanske inte så konstigt men i ansiktet och på benet?



Shopping !

Efter skolan idag så var jag på shopping humör från topp till tå, jag gick igenom hela strand och smedjan och imorgon ska jag gå igenom shopping också ;)

Här är det jag hittade idag, de blev mest leggings :)





Jeansen kostade bara 199 :-  Wohooo!!


I want to break free! :)



Nu tänkte jag snöra igång nå uppiggande music och städa och packa inför imorgon. Ska bli så skönt att få komma hem till mitt lilla paradis igen , och de ska bli så himla skönt med lov!

Ska bara ta en stor sked med nutella så jag får lite energi, sen kör vi ! :)


Blev som sugen

på en liten tattooo :)




Russian roulette

Nu ska jag ta upp mitt måleri igen , japp ni läste rätt. Jag ska måla!
Jag var förbi på en affär idag och köpte lite penslar och en såndär svamp som man duttar färg med.
När jag kom hem så satte jag igång och började skissa upp lite men jag blev så himla trött så jag gav upp efter en väldigt kort stund, jag kom inte längre än såhär:




Men jag får väl fortsätta någon annan dag , nu ska jag äta nutella mackor slå på The Sixth Sense.

Hejs!



bläääääääääääääääääää..

Måste bara säga förlåt till alla som var uti mig igår, jag hade haft en riktig jävla skitdag och det blev inte bättre av att jag skjutsade massa folk till pite och tillbaka och fick 80 kr för det. Och dom fick jag inte ens av någon som åkte. Fast egentligen var det inte därför jag blev arg utan för att jag bara ville hem till vidsel och alla var så jävulst sega. Jag hade fan glömt bort hur jävla jobbigt de är att vara chaffis,
alla satt och skrek : JOHANNAAA!!!! sväng höger , sväng vänster!!!! BYT LÅT !!! Sääääänk ljudet , höj ljudet!! JOHANNA!! JAG MÅSTE PISSAA!!!! JOHANNA JOHANNA kör om den där bilen, fan va sakta du kör, JOHANNA!! du kör ju bara 120, GASA BARA FAST DU INTE SER NÅ, GASAA DÅÅÅÅÅÅÅ!! JOHANNA!!! JOHANNAA!! KÖR OM !!! Bromsaaa!! gasa JOHANNA!! JOHANNA!!! Byt låt, FAN VA DÅLIGT DU KÖR!! KÖR FORTARE!!! JOHANNNAA!! JOHANNAAA!!! det var inget .. JOHANNAA!! JOHANNAA!

Åh faan , jag blir bara arg igen när tänker på det! Om jag ska vara chaffis nån mer gång så ska det fan finnas en ruta som man kan veva upp så man inte hör ett enda ljud av dom som åker...


Egentligen ville jag bara säga förlåt för att jag skrek på alla och var otrevlig , men nu blev jag då så arg igen så jag tar det nån annan dag...

Turkiet

Jag blir verkligen sugen på att dricka när jag tittar på bilder från Turkiet, det hade inte suttit fel med dom där drinkarna nu ;)










Och man får ju inte glömma den supergoda pizzan dom gjorde där och alla jordgubbar som man fick överallt!


.

Nu ger jag upp...


Hm....


Undra varför dom här godisarna inte har kommit till sverige ??

 

Cream filled snacks. Mmm, mums!


Brunett eller redhead?

jag har börjat fundera litegrann... ska man färga tillbaka håret till lite slingit brunt eller ska man fortsätta med att vara redhead? Jag gillar verkligen att vara rödhårig men det är ju så svårt att hålla den röda färgen fin. Det är ju lätt att man tvättar ur den. Hm ...



man kanske är rödhårig till studenten och blir brunett efter ?
åh jag vet inte... vilka problem man har här i världen ;)

Smycken

Jag var bara tvungen att köpa den där pikadollringen, den är så himla snygg! Sen beställde jag lite andra grejer till både mig och alle också. Dom har verkligen jättefina smycken till bra priser på a touch of evil, är med och tävlar där också ;)


Yeey!

 

Blev utvald flera gånger idag! det måste ju betyda att jag är speciell, jag kommer ju helt klart att vinna....

 




fyfan vad jag hatar dom här grejjerna, dom är ju överallt alltså. Helt världelösa!

Falskt alarm!

inte för att så många bryr sig ändå ;)

Doktorn ringde idag och sa att jag inte hade körtelfeber utan en väldigt hemsk halsfluss. Så nu får jag pencilin och kommer bli frisk mycket fortare, skönnt! Jag hatar att ha halsfluss man kan inte äta nått eller dricka nått utan att det ska göra ont i hela halsen och jag är sjukt hungrig just nu!

Hade inte varit helt fel med en sån här jumpin suit one piece grej, tänk att få krypa in i en sån och bara mysa :) Synd bara att dom är lika dyra som coca-cola i Norge, inte för att jag vet vad de kostar men har hört att det är dyrt i alla fall ;)





Nu tänker ni säkert "men det är ju bara sy en"
Åh jag blir så arg när folk säger så , "det är ju bara att sy en"
BARA ?! Testa sy en själv och se hur kul det är!
Jag har nog med muskelknutar redan dessutom ;)

Sjukarnnnnn

Happ, då har man gått och blivit sjuk. Var in på sjukan idag och tog lite prover och sånt och tydligen så har jag fått körtelfeber. Även kallat "kissing disease", vem kan tänka sig att det är dåligt att pussas för mycket?? Aja blir inge mer sånt på 6 veckor i alla fall ;) haha.

"Sjukdomen sprids bara mellan människor. Den vanligaste smittvägen är via saliv. Därför smittas sjukdomen ofta genom kyssar och kallas ibland också "kissing disease", kyssjukan. Viruset kan även spridas när man tar någon i hand.

Smittsamheten är relativt låg. Det krävs nära och upprepad kontakt för att infektionen ska få fäste. Tiden mellan smittan och sjukdomens utbrott brukar ligga på mellan fyra och sex veckor. De akuta symtomen brukar gå över på två till tre veckor, sedan är det vanligt att du känner dig trött en längre tid, ibland flera månader.

Vänta med krävande motion eller annan kraftig fysisk ansträngning till fyra veckor efter tillfrisknandet. Däremot är det bra med lite lagom ansträngning, som till exempel promenader.
Under tiden som du är sjuk bör du undvika sådant som belastar levern, till exempel alkohol."


Det här är inte braaaa!!! Jag har inte tid att vara sjuk och trött en längre tid , jag har ju massor i skolan att göra och jag vill ju spela bandy och parta men icket! aja, det är finns ju endel positiva saker med allt det här ändå. Mammsen kommer ju med massa godsaker och jag får se på tv, sova och vara på datorn. Det jag är bäst på! ;)





Movie night!

Vi såg Salt fimlen med angelina jolie

Jag : ÅÅh hon blev ju fan skjuten i stjärten!!
Simon : Ja det hördes ju
Pappa: Haha jasså det hörde du, hur låter det då ?
Carina: SLURP!
alla: hahahaha!

Vet inte om det berodde på att vi var väldigt trötta men jag tyckte att de var grymt kul! hahaha!

Camilla! vart är du när jag behöver dig?

Jag är i ett stort behov av ett max besök just nu, den där jordgubbslyxmilkshaken ropar efter mig!


Mitt hjärta, min själ, mitt allt,
När de är varmt gör du allting kallt.
Men du kyler på ett väldigt härligt sätt,
du gör så att jag alltid lyckas bli mätt.
Det är inte så långt att gå för att dig få
Mmm , tänk dig med lite grädde på...

min bästa vän, jordgubbsmilkshaken!


Balklänning

Tror att det blir en sån här balklänning på ett ungefär, fast lite annars i ryggen och rynkigare kjol :)

Paniiik!

Varför har jag ingen kännsel i min högra fot?

har försökt få liv på den hela morgonen men den är lika död ändå, what to do ?


Bakelibakis

Idag mår man inte alls sådär jätte bra och det gör det inte bättre av att det ser ut som ett bombnedslag här som jag måste ta bort innan mor min kommer hem. Känns extra tungt i det skick man är i just nu kan jag säga...

När jag kom hem igår så frös jag som en geuud och det enda stället som var varmt var på toan så jag la mig på några morgonrockar och råkade somna där, vaknade sen vid 7-8 på morgonen och hade sjukt ont i ryggen av det hårda sten golvet så då klev jag upp och åt massooor med mat. Sen gick jag och la mig i en vanlig säng och de, var helvetes skönnt!

just nu skulle jag bara vilja krypa ihop i fosterställning och bara dö. Okej inte dö, men sova som en geuud!



Den här bilden är från när vi åkte bil ner till skåne. Jag sov hela vägen från vidsel till skåne förutom när vi stannade för att äta. Då kan man säga att jag var kung på att sova! ;)


Kommentar


Anonym
om Camembert!:
Har du sett på halv 8 hos mig? ;)

Svar : Nä faktiskt inte, hade haft dom i kylen länge och kom bara på att jag ville göra dom ;) Det var faktiskt en på skolan som frågade mig också, Det var nog bara av en ren slump att det blev samtidigt som halv 8 hos mig :)  haha


tjohoooo

Det blir många inlägg idag men he må ju då varra ;) Hittade den här bilden som jag gjorde på en samhällslektion, man kan säga att jag hade ganska tråkigt och att jag längtade vääldigt mycket till helgen för vi skulle ut och bli lady quasa. Undra ifall det var helgen då vi skulle på Daimon?


Bh och trollor


Håller på att fundera på vad man skulle ha gjort för underkläder... Eftersom att vi ska gå på modevisningen med underkläderna så ville jag göra sånna kläder som döljer lite mer än vanliga. Jag menar , jag kommer ju säkert inte använda dom sen i alla fall ;) Man måste göra en bh och en trosa, man fick göra som en topp istället för en riktig bygel bh om man ville för det är ju också en sorts bh. Så jag hade tänkt göra en sån mest för att det döljer mycket. Men då är ju problemet när jag ska visa trosorna då måste jag ju köra en Marilyn Monroe och lyfta på kjolen för att dom ska synas och det kan ju bli lite skämmigt... Så jag har inte riktigt kommit fram till hur jag ska göra än ;)




Har börjat med trosorna i allafall, möstret ser väldigt stort och knepigt ut men det blir helt annars då man syr ihop det sen. Jag hittade också väldigt fina spetsvolangen som jag ska sy på sen. He blir no finnt!



Now it's done !

Blev klar med studentklänningen i veckan! Det känns så grymt skönt att få bocka av lite saker, nu har jag bara underkläder, bikini/baddräkt, balklänning, sportdress och projektarbetet kvar... Ja man kan väl säga att det går sakta men säkert. Känns bara lite stressigt att allt ska vara klart till i början av maj. Åter till studentklänningen, jag blev faktist ganska nöjd över den, den blev väldigt söt! Det var tur att jag kom på att jag ville sy fast rosor och pärlor runt midjan annars hade den bara varit helt tråkig, det blev som pricken på i:et ;)



Semlor?semler?semmlisar?

Jag blev så grymt sugen på semlor idag, helt sjukt! Så jag tänkte fara förbi ett fik och köpa en men då började jag tänka: Den kommer ju säkert kosta 30 kr då är det ju lika bra att fara förbi ica och köpa två för 30.
Så då börjar jag vandra mot ica och när jag kommer fram så kom jag på : Äh vafan , lika bra att baka typ 20 egna ;)

Så nu får ni ursäkta mig för nu ska jag bli tjokk!

Studentklänningen

Jag har gjort en helvit klänning till studenten (såklart). Men jag tyckte att den blev alldeles för vit och enkel, helt tråkig... Så jag sprang förbi olssons och köpte lite blingbling för att piffa till den lite, det blev vita rosor och små jättesöta pärlor. Så nu har jag suttit och sytt fast det här i nån timma, det tar verkligen sin tid. Men nu ska jag ta en paus och fortsätta imorgon hade jag tänkt. Så här ser det i alla fall ut för tillfället:


Camembert!

Måste bara dela med mig av nått som jag tycker är så sjukt gott, fried camembert! Det är så gott så gott så gott. Jag älskar ju mozarella sticks också och brukar jämt he överdrivet mycke ost på varma mackor, så man kan säga att jag gillar smält ost , haha.

I alla fall så kan man antingen steka den eller he den i ugnen, den här gången stekte jag den för att jag ville ha en krispig yta ;)


Sen slänger man på en klick hjortronsylt och sen är det klart!

 

Tror att man kan ha lingonsylt också ;)


Chimooonaa

Grymt taggad för min 2½ timmes gympa idag! första gången på länge måste jag säga ;)

Men nu måste jag plugga på provet och slänga i mig lite frukost !
Hejs!

Syjunta

Nu ska jag fan ta och sätta igång med projektarbetet på riktigt!
Det är ju alltså kvinnliga arbetskläder jag har som projektarbete och jag har småbörjat på en overall eller vad de nu heter. Jag har gjort överdelen och håller på att göra mönster till underdelen, när den är klar så har jag bara två till outfits att göra... bara....



Ungefär såhär kommer det att bli:



Nä nu ska jag börja sy som en tok , kommer nog behöva gå till en kiropraktor sen
för min rygg lär nog vilja dö när jag har sytt klart!

;)

Jag tror att jag och Alice har missuppfattat hur man gör när man solar ;)




Haha

Så kul man kan ha ibland ;)


Åh stackar...

En kille som fick sin sprillans nya ferarri överkörd, inte kul!


Sprillans ny Ferrari överkörd

En två veckor gammal Ferrari värd över 2 miljoner kronor slutade sina dagar under en tung pickup.

 

Det hela ägde rum i Brandon i Florida i helgen. En kille var ute och körde i solskenet med sin två veckor gamla Ferrari 458 Italia. Sämre dagar kan man alltså ha, vilket det också visade sig bli. Killens lilla runda skulle sluta på ett högst oväntat sätt – en Ford F-150-pickup tog klivet över fronten på den låga italienska bilen och hur det hela slutade syns tydligt i filmen nedan.

Otur kan tyckas, killen hade som sagt bara haft bilen i två veckor och hunnit tillryggalägga ungefär 80 mil. Lägg därtill att han förmodligen har fått vänta i uppemot ett år på att få sin röda sportkärra levererad. Men han får förmodligen skylla sig själv, förhandsuppgifterna pekar på att han gjorde en liten olaglig manöver strax innan incidenten. Han ska ha dragit dubbel heldragen linje för en kommande sväng. Det var då pickupen formligen klättrade upp för huven på Ferrarin som kostar över två miljoner kronor. Tur i oturen är att bilen förmodligen går att laga. Som bekant har 458 Italia ingen motor där fram, så plåtskador och förstörd hjulupphängning plus lite annat lär vara allt. Men det kommer att kosta en slant att åtgärda.

här kan man se incidenten på film.

Rihanna - California King Bed



Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been california wishing on these stars
For your heart for me
My Californa king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
---oohhh next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed

We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on the stars
For your heart for me
My California King

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused, when I asked you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My Californa King
My California King

In this california king bed
We're ten thousand miles apart
I've been
california wishing on these stars
For your heart for me

My California King

Mer från Sparta! Haha , jag tänker bara på Meet the spartans

Jag skulle ju lägga upp lite bilder från sparta kvällen men jag har ju lagt in dom på facebook så alla har väl redan sett dom. Jag måste bara lägga ut den charmigaste bilden som togs med min kamera den kvällen, haha. Ibland kan man verkligen framhäva sin bästa sida. Eller bästa och bästa, sin baksida i alla fall ;) höhö

BOMPAGIIIIRL !!! ;)


RSS 2.0