stinkstaden

Idag blir det att fara till Pite och gå på stan tills Alexandra slutar skolan, har tömt mer än halva min garderob nu så jag måste ju fylla upp den igen, lär nog inte ta så länge om jag känner mig själv rätt ;)


Kort eller långt? det är frågan...

Jag var till Carro och klippte mig igår. Så nu är det kortare och rött igen, hon la i några knallröda slingor också och det blev verkligen suuuuperfint. Hon är duktig Carro!

Jag släpade fram mitt löshår som jag använde förut och testade om det fortfarande passade. Och det gjorde det, jag har jättesvårt att bestämma mig för långt eller kort hår, jag vet inte alls vad jag passar bäst i...



Minnet är som ett guldfiskminne

Oh hejsan! hade nästan glömt bort att jag hade en blogg... hehe

tjaa, inget speciellt har väl hänt på senaste tiden... 
har bara rest runt i hela världen känns det som. Först Luleå-Stockholm-Grekland-Stockholm-Västerås-Stockholm-Luleå-Skellefteå-Barcelona-Skellefteå och till slut Vidsel! och det slutar inte där, håller på att planera min nästa tripp som kommer bli att bila ner genom sverige tills jag når Kungsbacka (Göteborg). Där jag just nu håller på att mata ut cv:n åt alla olika håll och hoppas innerligt på att få nått jobb. Sen får vi väl se hur länge man stannar, tänkte börja med 2 månader i alla fall sen kanske man får lappsjuka och vill hem igen.

RSS 2.0