Where have you been

Längtar som bara den till imorgon!! Det är inte vilken dag som helst imorgon utan det är dagen då min korta trista frisyr ska bli lång och tjusig. Japp, extensions ska sättas in i håret! Gaaah, jag kommer typ inte kunna sova inatt. Jag är som ett barn på julafton, som en 18 som just klarat körkortet, som en överlycklig person som fått en utlandsresa i present, som en som funnit botemedel till canser. Jaa, ni fattar ;)

Ska ta lite pics imorgon så får ni se hur det blir.

Överlycklig tjej signar ut!


sola och bada med pina colada

Sitter och ser på tv och är allmänt trött och seg, inget roligt liv att vara sjuk och äcklig... Hur som helst så ringde en försäljare mitt i mitt slappande, fördömda säljare att de aldrig ger sig!

Den här tjejen sålde i alla fall ett kitt med rakhyvlar som tydligen var suuuper bra och nått som alla borde ha hemma hos sig. Jag lyssnade inte så noga på henne för jag satt ju och kollade på tv och jag kan verkligen inte kolla på tv och göra nått annat medan. Men den där tjejjen bara babblade på om dessa rakhyvlar och efter ett tag sa hon:
-och vet du vad det bästa är?
-Näe vadå?
- Rakbladen luktar pina colada!

och när hon sa det så började jag skratta som en liten hyena och jag kunde verkligen inte sluta skratta, stackars tjej hon tyckte säkert att jag var helt störd, jag fick säga tillslut att jag var tvungen att lägga på jag kunde inte prata med henne mer utan att skratta. Och att jag fortfarande sitter och småfnissar åt det kanske har med min trötta och febriga hjärna att göra. hihihi

...

Blogg torka delux...
.


RSS 2.0