:)


:)


Vistträsk

Blev bjuden på grillat igår kväll i vistträsk. Maten var supergod och folket vad jätte härliga. Det var kul att få träffa lite släkt igen även om det bara var en liten del av dem. . Senare på kvällen vart det kvälls dopp i sjön, riktigt kallt och härligt. .


:)


tjooo

Idag är det regnigt och trist. Hann sitta ute i solen 5 minuter innan man hörde åskan komma. Jag hade ju hoppats på att få ha lite grannväder de sista dagarna man är här i Skåne men icket. Det kanske blir bättre väder i eftermiddag. När jag kommer hem på Fredag så hoppas jag att det är fint väder i Vidsel i alla fall. Kom på att jag inte har hunnit spela nå volleyboll i sommar och knappt nå fotboll heller. Kanske hinner med en match eller två innan man åker iväg får man ju hoppas :)

cover


My trip to England

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket om England, de är mest för att jag inte ville skriva nått förrän det blev 100% säkert att det blev av. I våras skrev jag ju massa om att vi skulle fara utomlands och jobba men det blev ju inget av det. Men det här är inget önsketänkande utan det här händer verkligen, den 1 augusti flyger jag till England! Jag har sagt till många att det är London jag ska till men det är egentligen ett ställe några mil utanför London, vid Gloucestershire. Men det har varit lättare att säga London eftersom att inte så många vet vart Gloucestershire är. Jag vet knappt vart Gloucestershire är. Var tvungen att googla hur man uttalade det dessutom. Det uttalas GLOSS-ter-shire och förkortas Glos. Mycket lättare än att säga Glau-chester-shire.
.
Jag ska jobba som au-pair hos en familj som har två söner som jag ska ta hand om. Göra dom redo för skolan, skjutsa dom till och från skolan, laga middag, fara på aktiviteter och så vidare. Sen ska jag också ta hand om deras hästar. Fara ut och rida och även vara i stallen och grejja. Jag kommer bo ovanför deras garage i en liten lägenhet, jag har inte sett någon bild på lägenheten så jag vet inte hur den kommer se ut, men det blir säkert bra. 
.
Det som jag är mest orolig över är min Engelska, På en skala från 1-10 så ligger den väl på en 8 på ringrostighet skalan. Sen så är jag väldigt orolig över trafiken för de kör ju på fel sida där. Man måste köra spegelvänt på nått vis. Jag hoppas att jag inte glömmer av mig och kör som i Sverige, det kan ju bli väldans fel.
.
Här är några bilder som kommer upp då man söker på Gloucestershire
.
 
 
 
 
 

Whine Whine Whine

Lovar att det här är det sista inlägget jag kommer whina över min frilla, i promise!
.
Men jag ska inte whina för mycket för håret har ju faktiskt vuxit ut till en kort page, så det går ju ha en riktig frisyr thank god! Men håret har blivit så tunnt av alla extentions så det är über tunnt och trist. Sen har färgen åkt ut så jag har en trist utväxt, och färgar jag det så ramlar väl allt trist hår av bara för att.
.
Kan väl summera mitt hår med att det är T to the rist.  T.r.i.s.t.'
.
.
.
Blir väl ungefär såhär när jag klipper det.
 
 

Körta körta hår

Nu har mamma hjälpt till och kämpat i två timmar med att få ur alla extentions ur mitt hår. Så nu är det kort och fult igen, körta körta frilla, varför kan du inte bara bli lång?
Just nu ser det ut som en lång hockeyfrilla, inte så smickrande med andra ord. Jag är lite orolig för hur det kommer se ut när jag klipper till det för då kommer det ju bli ännu körtare. Men det växer väl ut förhoppningsvis :)
.
Längtar tills man får lång frilla igen, är väl några år bort ..
.


Är och kollar in Helsingborg


Loppis

Hittade den här lilla väskan och pilotbrillorna på Loppis häromdagen, 50:- för båda två. Inte alls dumt! Jag fick ett ännu bättre pris på gladiator dojjorna, 30:-?!?! För ett par riktiga gladiatordojjor som såg helt oanvända ut. Helt sjukt vad jag gillar loppisar, speciellt de som säljer fina saker. En del säljer ju bara skrot.
.


Trött tjej som äntligen är framme i härliga skåne!

.


RSS 2.0