.

En vanlig kväll i här borta är att göra upp en brasa, slå på Starwars och äta en brioche med lite varm mjölk. En brioche ser ut som ett korvbröd fast de är ett sött bröd med lite choklad bitar i. Väldigt väldigt gott, måste ta kort på en och lägga upp så att ni får se! Nu börjar 2 broke girls sååååååå vi hörs!

 
 

Om jag skulle gå på balen igen

 
Men kanske en annan färg ;)

Hallå!

Har nu blivit pushad av min käre Mor att jag måste skriva mer på bloggen och det är väl bara lyda! 
 
Måste erkänna att hon har rätt, jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men ibland så ids man bara inte.
 
Vad har vi gjort idag då? Vi har bara varit hemikring och gjort allt som vi brukar göra. Hoppa studsmatta, måla, spela spel, spela tennis och varit på promenad. Kan inte det här lovet bara ta slut? Jag förstår inte varför de behöver så långa lov. En vecka hade räckt gott och väl. Jag trodde att man skulle vänja sig efter ett tag hur man kan behålla energin hela dagen, men jag blir fortfarande helt slut efter att ha varit med dem en hel dag. Det här är utan tvekan de mest energikrävande barnen jag har träffat, någonsin. Nu när jag tittar på kalendern och ser att det är två dagar kvar av lovet gör så att jag vill gråta.
 
Som jag säger till kidsen 24x7, nu är det dags att sluta vara grinig. Jag hade ju faktiskt en helt fantastisk helg med Tessan. Det var jättekul att hon kom ned och fick se allt som finns här. Även fast det var långt ifrån allt hon hann se. Jag hann inte ens visa henne pojkarnas skola!!! Tiden gick så himla fort. Men vi hann ju shoppa en hel del åså lärde vi ju känna ett par riktigt crazy dudes. Det var nog det roligaste under hela helgen :) Och det visade sig att han "kände" mig sen innan för han spelar fotboll på samma ställe som mig och hade sett mig därifrån. Så nu ses vi på varje träning, kul att ha nån att hälsa på :)
 

Blev lite chockad när jag helt plötsligt såg svenska produkter i skafferiet. De hade varit på Ikea och köpt dessa till mig, blev lite varm i lillhjärtat av att de tänker på mig ;')


Julia

Nu har Julia farit till London för att jobba där så nu känner jag mig lonely igen, bara heva sig ut och söka nya vänskaper igen då. Alla jag lär känna flyttar någonstans, antingen till ett annat land eller till ett ställe så lång bort så man inte kan hälsa på så ofta.. Men jag har ju köpt ett busskort nu så det är inte så dyrt för mig att åka till London. Men de känns så triiiiiiist att hon for andå, hon bodde ju så nära och vi hade ju så kul! Även fast vi mest hängde på sjukhuset ;)
 

Good morning gorgeous!

Har blivit ganska dålig på att blogga på senaste. Jag har tagit hand om pojkarna väldigt mycket på senaste tiden, även fast det gör man galen så börjar jag tycka om dem mer och mer. Speciellt en kväll när vi såg på tv alla tre. Då ville den äldsta sitta och kramas (Läs: inte nypas, dra ner byxorna/linnet på en, vara uppkäftig eller ignorerande, han ville kramas!) Och sånna tillfällen får man ta vara på när de kommer, jag fick till och med stryka lite i hans hår utan att han fräste åt mig. Och just då i det tillfället sa han:
 
- Johanna, I could stay like this forever, i love you!
 
och jag svarade lite kort: Tack!  haha nämen jag kommer inte ihåg vad jag sa. Tror inte jag hann svara innan den yngsta sa 
- You're in love with Johanna!!
Och då vart det jättekänsligt för den äldsta och kramstunden var över............Men jag var ganska nöjd ändå.
 
En annan sak som den yngsta sa som jag tyckte var lite kul. Lite elakt men samtidigt kul. 
 
S:Johanna, did you know that small things are pretty and big things are ugly?
J: No I didn't know that, how do you mean?
S: your hands, eyes and teeth that are small, they are pretty and...
Oboy here it comes..
S: your bum, thighs and tummy are big so they're not pretty.
J: Aha, I see.
S: Actually... Only your eyes are pretty.
 
Vad ska man svara på en sån sak egentligen? Det var ju nästan en komplimang men samtidigt inte ;)
 
Tycker den här bilden är så kul. Julia tog den en morgon när pojkarna kom in och väckte oss. De hoppade i sängen, brottades och grejja. Och man ser på sidan på bilden att en av dem håller på att anfalla mig och jag ser så grymt less och trött ut.
 
 

Hej hopp!

Hoppas att ni har det bra där hemma! 
 
Här är det bra, förutom att jag har dragit på mig en förkylning och nästan blivit mos av en Lastbil idag. Att köra en liten bil är väldigt praktiskt och bra men man känner sig inte så säker i den om man möter en lastbil, man känner sig som en liten myra som möter en myrslok. Annars så är det fortfarande ganska varmt utomhus med någon regnskur lite då och då, såg på facebook att ni har fått snö där hemma redan. Jag hoppas att det kommer lite snö här också faktiskt för jag vill inte missa känslan då man ser den första snön falla ner och täcka marken, den där känslan att 'Nu börjar julen närma sig'. Här känns det lite mer som att vintern har varit och det börjar bli vår. Vilket också är ganska härligt men ni förstår hur jag menar ;) 
 
om 6 sleeps kommer Tessan ner och hälsar på!! Äntligen får man träffa lite kändisfolk!! Det ska bli så sjukt kul att få visa henne runt och allt.
 
Aja , ha det bra. Hejs svejs i lingonskogen!

Today was the day

Var på Subway och skulle äta lunch idag. Och ni vet ju att jag inte gillar att gå på Subway i England för man hör aldrig vad de bakom disken frågar en också vet man inte vad alla saker heter, nog för att jag har lärt mig det nu men jag kan fortfarande inte höra vad de säger. Det pratar ju så himla fort och tyst!

Först får man ju välja bröd, sen får man välja fyllning och när det var dags för fyllningen (och när jag äntligen hörde vad han sa) så frågade jag ifall jag kunde få allt utan oliver och nån kletig gurka. Då sa han: Nej det går inte.
'Nehej,jaha , skojar han eller, vad är det som händer, är han allvarlig, jag hänger inte med'
Medan han sätter på all fyllning som jag sa så säger han samtidigt ' det går inte, vi måste följa ett visst system här vet du'

Och jag står där som ett frågetecken ' skämtar han eller är han allvarlig? Varför her han på all fyllning jag vill ha men samtidigt säger att det inte går? Kan han bara ge mig min macka innan jag rodnar sönder?'

Jag tyckte att det var nog pinsamt med att jag bad han repetera allt han sa minst två ggr för att jag inte hörde vad han sa och nu pratar han i gåtor och alla indianer i min kanot har dykt ner i sjön.

Men då kommer min riddare i skinande rustning. En kille som står bakom mig säger ' just give her what she wants, who can say no to that smile?'

Det gjorde inte precis så att rodnaden på mina kinder försvann men jag fick min macka i alla fall ;) ding ding ding.
.


Theo

Idag följde jag med Julia till sjukhuset för att ta bort Theos gips, han var så nöjd när han fick ta bort det. Han började gå omkring direkt efter de var borta och det första han sa när vi kom ut ur sjukhuset var att han ville leka på en playground, jag hittar inte ordet på svenska och jag ids inte translatea. Fast han sprang omkring och hoppade och klättrade även fast han hade gips så det är ju inte så konstigt att han är så modig nu utan gips. Anywhoo, nu är jag tillbaka i huset igen och ska ta en powernap och se om jag får lite mer energi utav det. Jag är så sjukt trött idag och min kropp är så sjukt stel av all träningsverk sedan fotbollen. Jag måste verkligen börja stretcha mer....


match match match

Vi förlorade med 6-0 idag igen, nästan så att man börjar bli van nu ;)
Fast egentligen så gör det inte så mycket jag känner mig ganska nöjd med att jag får spela fotboll bara. Och efter varje match så kör alla dessutom till en pub och blir bjudna på mat, oftast korv och strips med bröd och ketchup. Men de är ändå grymt trevligt. Man pressar i sig alla kalorier man har sprungit bort ;) haha

 

Cirencester with Julia

Jag och Julia for in en sväng till cirencester och gick omkring. Jag tog med mig £80 men spenderade bara £1 så en liten klapp på axeln borde man verkligen få. Jag måste verkligen börja spara pengar nu! Jag har snart varit här i 2,5 månad och har fortfarande inte sparat ihop alla pengar som jag har spenderat... Det går så segt!!! Jag satt och räknade nu och det är hela 7346:- kvar. Vad har jag köpt egentligen?? Och jag kan spara som högst 500-600 :- i veckan. Jag behöver alltså 15 veckor på mig och jag har ungefär 11. Gaah, Det kommer ju aldrig gå. 
Förstår inte varför jag ska ha så svårt att hålla i pengarna ;)


 
 
 
 
 
 

Nyvaken Julia

Fick sovfrämmande inatt av Julia. Alltid kul med sällskap! 

Igår så var jag barnvakt åt en kompis till familjen, hon har tre supersöta flickor. De var så himla snälla och mysiga. Det är verkligen skillnad på att ta hand om de 2 pojkarna i min familj och de 3 flickorna i deras familj, så lugna och finna alltså. Jag är helt chockad, haha. 

Nog om det, idag ska jag och Julia fara in till Cirencester och gå omkring och kolla i affärer. Eller så ska vi fara till Bibury (det stora turist stället) och kolla omkring där. Även fast jag kör förbi varje dag så har jag aldrig stannat och gått omkring där. Är grymt less på att skriva nu så Godmorgon och vi hörs!



 
 
 

Mmmmuuuums

Det här var min middag idag.

Stekt kycklingfilé insmetad med massor av philadelfiaost (garlic and herbs) och inlindad i bacon. Skinka med en super mumsig ost. De har super god ost här! Sen massa grönsaker och sist men inte minst, min favvo, soltorkade tomater! Och en extra klick philadelfiaost på sidan bara för att det är så himla gott.

Vart grymt lat på slutet efter allt hackande av grönsaker att tomaten fick förbli ohackad :) mihihi - busig man är.

 

För varje minut som du är arg , förlorar du 60 sekunder av glädje.

Köpte ett par pyjamasbyxor i ett ultrafult rutigt mönster idag. Det börjar bli riktigt kallt om nätterna i de här stenhusen. Hade som fått för mig att stenhus håller värmen bättre än trähus, fast det kanske bara är så att englands stenhus inte har riktigt samma kvalite på uppvärmningsystem som i Sverige, hehe. Vet inte varför jag uttalar mig om nått som jag faktiskt inte har någon aning om. Anyway.. Hittade de här brallorna och det var så sjukt sköna att jag var tvungen att köpa dem. Hade de funnits en matchande rutig topp så hade jag köpt den också, då hade jag kunnat sitta hemma om kvällarna i en underbart skön men störande ful outfit och bara ha det allmänt braaaaaa. Undrar varför det oftast är så att fula kläder är de som är mysigast och varmast?

Har precis bokat en resa till Spanien med Julia!! Så den 17 november far vi till Spanien över en weekend. Det kostade 500 kr tur och retur. Till och med jag har ju råd med det ;)




Kan inte sluta lyssna på denna tjej, hon är så bra!


RSS 2.0