ny frillo!

När jag var i Örebro så fick Tessan klippa mig, så nu har jag väldigt kort hår!



Lite ovant men väldigt skönt :)


dike

Såhär ser Jeanettes gård ut just nu, åh så tjusigt!
Idag har vi grävt ner slangarna i diket och skruvat upp gips skivor i källartaket, armarna har helt gått i pension. Dom vill inte röra på sig nått mer, bara stanna hemma och se på tv ;)


röjning idag igen

Idag kom morfar in klockan 7 och väckte mig - Nu Johanna är det dags att vakna, klockan är mycket!!
 Så tidigt har jag inte klivit upp på väldigt länge... Idag har vi i alla fall sågat ner de lite större träden och jag klarade mig utan en enda skråma, känns väldigt bra! Sen kom grävaren förbi och började göra ett dike åt kablarna som ska ner i marken, det går med en väldig fart det här. Det kommer bli så kul att se hur det blir när det blir klart :)

Här kommer en före och efter bild från röjningen.




Det blev mycket mer öppet och mycket ljusare!




Röjning

Idag har vi varit ute vid Jeanettes jättefina hus och knogat på.
Vi har börjar röja bort massor med sly för att göra plats för en blivande väg som kommer gå upp till huset, just nu finns det bara en liten sunkig stig som går upp till huset. Jag kommer få väldigt bra kondition efter att ha gått i den där väldigt branta trappan kan jag säga.
Upp och ner, upp och ner... och upp och ner igen.

Morfar har använt motorsågen väldigt snabbt och effektivt, träden har bara flygit omkring. Jag lyckades få tre stycken över mig till och med, så nu är man lite öm i bakhuvudet och skrapsåren svider lite. Men än så länge lever jag! Imorgon ska han ta sig ann de riktigt stora träden så då får man väl ta på sig alla skydd man hittar.
Här är i alla fall hennes hus på 39 kvadrat!


Här är utsikten från altanen

Den här bilden är tagen ifrån vägen och kollar man riktigt noga så kan man se huset. Och som ni ser så är det väldigt väldigt mycket skog  runt omkring huset. Men det kommer bli så fint när vi har fått bort allt!

Örebroo!

Sitter just nu i skrivande stund hemma hos Terese i Örebro och det bara osar bakis om alla, förutom jag som var partypooper och gick hem från krogen efter 20 minuter en kvart. Känner att det har blivit för mycket festande nu på senaste tiden. Nu är det dags att klippa sig och skaffa sig ett jobb! Klippt mig har jag gjort så nu är det bara jobb jag måste fixa ;)


Klänning

Här är klänningen som jag sydde för ett tag sen, jag hade tänkt använda den under middagen på rockafton men jag tordes inte, den blev faktiskt helt okej. Jag tycker att det är superfint när klänningen är kortare i fram och längre i bak :)


RSS 2.0