Tjo

Sitter och taggar inför fotbollen ikväll, hoppas ni ska vara med och spela! här i vidsel kl.7, de är i vidsel det händer som vanligt. Jag har ju inte rört så speciellt mycket på mig under vintern så jag kan tänka mig att det inte är någon höjdare att ha med mig i sitt lag. I feel sorry for you my team mates! Ni som nu blir det, ni får släpa runt med mig som en trasdocka och spela med mina ben när jag inte orkar mer.
Ses på plan!

Today is gonna be the day

Nu är man hemma igen efter helgens bravader. Jag kan säga att jag var så trött att jag verkligen döds sov inatt, jag har nästan inte hunnit vakna helt ännu och klockan är 8 på kvällen ;) skönt för mig skönt för mig. Får man döds sova inatt också så kanske man blir människa igen! Har inte haft tid att lägga upp bilder ännu men de kommer :)

Har försökt strukturera upp mitt liv idag, går väl inte sådär jätte bra men det är på god väg i alla fall. Tänker mest på jobb och vad man vill göra i framtiden. Det finns så himla många valmöjligheter att jag får mardrömmar och en sån otrolig stress över att jag i princip inte har gjort något ännu. Vill jag jobba? Vill jag studera? Om jag vill studera, vad vill jag studera till? Vill jag utomlands och jobba? Vill jag jobba långt ner i Sverige? Vill jag starta eget? Om jag vill starta eget vad skulle det kunna vara? Skulle jag klara det? and on and on it goes...

När jag har mycket att tänka på och vet att jag har många valmöjligheter och mycket att göra så är det som att jag stannar upp och gör ingenting i stället. Har aldrig fattar varför egentligen för det är ju mycket bättre om man börjar beta av sina sysslor och sånt för då tar det slut till slut. Det kanske är det att det blir för stor press.

:)

Tog en snabb kvällens-outfit med en tandborste i munnen och Tess in the background.
Det var denna kjolen jag hittade på stan igår, ha det så trevligt ikväll allihopa!

Big mama

Sitter hemma hos Tessan nu i hennes lilla charmiga rum och har just sett eurovision song contest. Tyckte inte att Euforia var riktigt lika bra som hon brukade, hon höll inte riktigt måttet. Fast i för sig så kanske det inte är så lätt att dansa samtidigt som man sjunger. Hon hade nog sjungt mycket bättre ifall hon inte hade dansat men då hade det ju inte blivit lika kul... Det tåls att funderas på det där :)
Har hittat lite småsaker på stan idag. Hade med storväskan på stan så det gick lite klumpigt till, speciellt när jag tog med Tessans stoooora väska från älvsbyn (Hon ville ha den så att hon kunde packa med sig massa saker hem sen till sommaren). Det roliga var i alla fall att min rullväska rymdes i hennes big mama väska + min jacka och lite grejer. Kan ni förstå hur helt sjukt stor den var då?

Jag har tagit med mig systemkameran i helgen så jag kommer mest troligt lägga upp lite roliga bilder när helgen är slut :)



Bredsel i mitt hjärta ligger fortfarande högst upp på Bästa-sovtröjan-listan.
Tänkte bara hålla er uppdaterade uti det ;)

Hallå!

Har varit tråkiga tjejen nu ett tag. Eller egentligen så har jag varit roliga tjejen, jag har gjort så mycket att jag inte har haft tid att skriva på bloggis. Jag har känt mig lite stressad över det faktiskt. Jag varit stressad över att uppdatera en blogg som ingen egentligen läser, konstigt... Borde egentligen inte vara så stressande, de hade ju varit lite annars om den hade varit famous ;)

Sitter i alla fall just nu på Max i Piteå och käkar en sallad, jag hade tagit kort på den om jag inte redan hade hunnit röra ihop den till en enda sörja, den ser inte så möms ut längre... Ska strax gå hoppa på en buss som går till UMEÅ!! Ska vara där hela helgen och hänga med Tessan, tror att det kommer bli riktigt sköj! har aldrig varit på brännbolls yran innan så det blir min first time :)))

.


tjing tjong

Här är resultatet av hårförlängningen, många har säkert redan sett på FB hur det blev :)

Liten minnesgrej till mig själv

Missguided

RSS 2.0