Stressss!

Blir galen! Det känns som att jag har så mycket saker att göra på så kort tid att jag blir knäpp. Hur ska jag hinna med allt? Jag ska packa för en vecka på p&l, betala räkningar, fixa present till mamma, tvätta kläder, fixa till kröppen med brun utan sol och grejjer (är ju den blekaste tjejen som aldrig blir brun) sen har jag inte planerat vad jag ska ha med mig. planera inför resan till London tar upp mycket plats i skallen också. Måste boka biljett och blälöääöbdjdvdidbdk.

Tar väl en bärtz och ser om man kan lugna lillskallen lite :)
.


Examen

Idag tog Moa examen så nu har hon gått ut fyran. Lilla tjejen är inte så liten längre och hon är definitivt inte kört heller. Hon har ju nästan börjat växa ikapp mig, eller nja det är nog en bit kvar. Men hon är lika lång som Magg om hon har högklackat ;)

Imorse så sminkade jag och fixade håret På Aija, kommer en bild på henne! Sen efter examen for jag och Emelie och red på pollarna i Muskus, det var sjukt nice, vi fick superbra väder verkligen. Emelie såg ut som en riktig cowboy (ska lägga ut lite bilder på det senare).
Efter ridturen for vi hem till Emelie och tog oss ett glas vin och där bjöds det även på grillat, det var supergott! om ni läser det här så säger jag tack än en gång för maten Magnus&Maria ;) sen på källskvisten mös jag lite med katten och tittade på cakeboss med mamsen och Moa. Det har varit en toppen dag!
.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758174.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758174.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758202.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758202.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758217.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758219.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758218.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758224.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758272.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758270.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_206758288.jpg" class="image">


Fägnan

Har ju börjat jobba på ett jätte gulligt cafe i Luleå. Första dagen var idag, jag fick göra massor av chokladbollar och servera två bokningar. Sen fick jag rensa utebänkarna från fågelskit också men de hör inte till den roliga delen.
Man får ju ha en riktigt söt outfit medan man jobbar, man känner sig verkligen som en riktig piga. Speciellt när man går bland alla gamla hus och djuren i hagarna.

.


Grejja

Hittade några gamla favorit örhängen som hade blivit gamla och jättetrista. Silverfärgen hade helt försvunnit, det såg bara ut som en rostboll. Men påhittig som man är så hittade jag ett silverglittrigt nagellack och målade örhänget med, ser ni vilken skillnad det blev? De blev nästan finare än va de var när jag köpte dom ;)
.


Tradera <3

Hittade en lite rolig grej på tradera nyss. Det funkar som en vanlig hem telefon. Man kan prata med högtalare och även vanligt. Man kan också ladda mobilen i den! kostade 99 kr direkt från Hong Kong ;) haha
.

London

I Augusti blir det London för min del!
Jag vet inte exakt vilken datum det blir men ibörjan på augusti så flyger jag ner. Det kommer bli så roligt att göra något nytt, att fara någon annans stans ett tag. Jag vet inte hur länge jag ska vara där borta men det kan bli från någon månad till 1 år. Man får väl se hur bra man trivs :)
.
Jag ska ta hand om två små killar åt en familj en bit utanför London, 6&7, och även deras hästar.
.
Skriver mer om de sen för nu ska jag fara mot Luleå och fixa nytt pass! Tjing to the Tjong

Yesterday

Var ute och red med Emelie i Vistträsk igår, det var länge sen man red sist så det var riktigt kul! Vi red lite längs vägen och även lite offroad i skogen. Till helgen hade vi tänkt fara en lite längre sträcka, längtar som bara den. Hoppas det blir fint väder hela veckan så att vattnet blir varmt för jag hade eventuellt tänkt ta premiärdoppet då ;)

.

På eftermiddagen for jag förbi pappa en sväng och där bjöds det på brunabönor,fläsk och bärtz. Riktigt gott faktiskt, var ett tag sen man åt det också. Efter maten så for vi ner och klippte robbans gräsmatta och när vi kom tillbaka till pappa igen så klippte vi hela hans gräsmatta, var väl klar där vid midnatt någon gång :P

.

 


It's your birthday!

det har blivit mycket firande i helgen. Jag firade med familjen i fredags, med mina vänner igår, också är det egentligen idag jag fyller år. Så jag firar min stora dag med att sitta hemma och vara jätte sliten och bakis, inte OK.

Men ojojoj vad kul jag hade igår. Det går knappt att beskriva med ord!
Det första jag såg på morgonen var pilar som låg på golvet som jag skulle följa. Eller ja, det första jag gjorde var ju faktiskt att kolla facebook så där ljög jag litegrann. Hur som haver så följde jag efter pilarna ut till köket och där satt en jätte fin magg som hade fixat och trixat hela morgonen. Hon hade köpt tårta, hällt upp en fin shot med en fin lapp på sidan om där det stod 'det är inte så quistat baby! Ta denna mömsiga shot så blir det bättre!' och tänt ljus.
Efter den grymma frukosten så for vi till Boden till hotellet Bodensia och gick direkt till relaxen. Där började uppdragen. Magda och Lina hade gjort små lappar med uppdrag som de skulle ge mig lite då och då under kvällen. Den första var att jag skulle göra en musikvideo men det vart som inte så mycket av det.

Den andra lappen fick jag när vi satt på restaurangen. Där stod det att jag skulle hålla i en bordsbön innan maten och även ett tal under middagen. Sagt och gjort! jag höll ett ljuvligt tal och en superbra bordsbön, eller nått... ;)

På 3e lappen stod det att när en servitris kom och frågade om maten smakade bra så skulle jag riktigt överdriva om hur god maten var och sedan be kocken komma ut så jag fick berömma honom. Kan vara bland det mest genanta under kvällen. Men kul var det!

4e lappen stod det att jag skulle köpa 3 shottar i tre olika färger och klöka i mig. Jag hade många olika smaker i munnen efter den tredje shoten kan jag säga.

5e lappen var att jag skulle ragga på taxi chauffören på väg till farmen. Det var också ett jobbigt moment men kul! Däremot så fick vi åka med en kompis lillasysters kompis så det var ingen riktig taxichaffis. Jag kände mig som ett riktigt plåster. Men om jag inte gjorde det som stod på lappen så var jag tvungen att köpa 9 shots och klöka i mig allihopa. Hade jag gjort det så hade kvällen inte blivit så lång för fröken lundberg...

6e lappen skulle jag ta på mig en sjukt snygg dräkt med ett par ursnygga brillor och ha under hela kvällen. Det var så generösa för jag fick ett par vattenpistoler också som jag skulle skjuta på folk med medan jag sa 'squirtwomaaaan'. De jag sköt på tyckte inte att det var lika kul som jag.
Sedan så glömdes lapparna bort lite när vi kom in på Farmen och maskinen började spela.

Efter farmen så gick vi och köpte med oss pizza och hade badfest på hotellet medan vi käkade pizza. Ett riktigt fint avslut på kvällen <3


Hej och hå

Har varit och raggat lite med Tessan, det är så kul när vi har likadana bilar fast olika färger, man känner sig nästan lite badass, eller nå... ;)

Jag kanske har glömt berätta det förresten. Jag har ju gjort mig av med Lill devil'n/röda faran, eller den står kvar på gården just nu. Jag måste fixa den lite till och sen så slänger jag ut det på blocket. Jag är sååååå nöjd över att ha fyra dörrar nu i ny bilen, hade han som uppfann 4 dörrar levt så hade jag kysst han!
.


Prom night

sitter hemma i Alexandras lägenhet med Lina och lyssnar på hennes perfekta lööövlife... det är heartbreaking fast samtidigt lite smickrande. Vi ska fara på balen idag och kolla när hennes "killkompis" går på balen med ett annat quinntimmer. Det är också heartbreaking fast ändå lite smickrande.
Nä nu ska jag vara lite serious. Jag och lina ska be till gudarna att det slutar regna, ska även be om lite lite sunshine. Sen kommer vi stå där på sidan om den röda mattan och leka papparazzi och ta kort på alla tjusiga par som går förbi. Vill förvarna Felle med K att det kommer bli en bilmb bomb på han, om Lina står bakom kameran alltså, hihihi.

Foood

Åt lax och sallad med romsås igår. Det var riktigt jäkla gott! Blir nog att äta samma idag igen. Om nu inte Magda har käkat upp allt nu på morgonen ;)

Från en sak till en annan. Ni måste hålla alla tummar för Louise nu i helgen som möter nordnorge och nordfinland i bowling. Lycka till och hoppas ni vinner hela skiten! :)
.


RSS 2.0