Snooooow

En dag som igår blir man väldigt rastlös på. Jag jobbade i liften och under en hel dag så var det kanske 10 personer som åkte runt och runt och ingen behövde hjälp. Så för att timmarna skulle gå lite fortare så gjorde jag en snögubbe, eller en snödrake vart det ju... Fick däremot höra att den vart halshuggen idag :(
.


Robbans bedroom

Här kommer lite bilder på Robbans bedroom, 120 år senare som vanligt... Vi körde på vitt och lila, Robban hade inte så mycket att säga till om faktiskt. Jag och Magda var decidearna, the bosses med andra ord ;)

Den första affären vi gick in på var rusta och där hittade vi i princip allt till sovrummet, billigt och bra!

Som en final touch så sydde jag prydnadskuddar med lite bling bling på, dom passade faktiskt in riktigt bra!
.


Ledig i 2 dagar!!!!!

Har känt att jag inte har varit allt för bra på att uppdatera på senaste tiden. Har jobbat mycket, sovit väldigt lite, inrett hus och festat litegrann. Så att man är förkyld och jävlig har väl sina orsaker.

I helgen hade ju Robban sin inflyttingsfest och även fast jag jobbade så hade jag tid att fara dit både fredag och lördag. Det var verkligen super kul att få träffa alla igen, det kanske märktes på mig för jag blev helt överspeedad och bara sprang runt och snackade med alla och var en enda stor krambjörn. Jag glömde helt bort att ta några bilder så det får bli ett trist inlägg utan bilder. Däremot så har jag en hel hög med bilder från förut som jag måste lägga upp, kommer troligtvis inte lägga upp dem idag för det orkar jag inte. Ska bara vara ledig och inte göra någonting idag, bara vara. Kommer bli otroligt skönt!

Kan hända att jag fara till Luleå imorgon och hälsar på Magg och lina, det var länge sen man hängde med Maggjolina! ;)

Tjingtjong

Bärde av till Ikea idag för att inhandla en hel del grejer till robbelibobbans hus, en hel del grejer blev det minsann! Ska he ut bilder på allt sen :)
.


These feelings i can't shake no more

Det blev att sova i vidsel igår, kändes inte helt fel måste jag säga. Idag blev det att jobba i liften så det var bara att stiga upp och köra till Kåbdalis, en bit efter vitberget var det en hel hög renar på vägen som inte ville flytta på sig riktigt men efter en stund så sprang de in i skogen. Det har blåst som tusan idag, sittliften är stängd och saker bara flyger omkring, det är nästan så att det inte går att gå motvinds ute.

Måste bara säga att på vägen till kåbdalis så kände jag bara: Fytusan så bra jag har det, jag känner mig så glad och mår så himla bra. Jag har underbara vänner och familj, vädret är strålande, jag har grym musik i öronen och får vara utomhus på jobbet. Jag vet inte om det är vädret som gör det men Fytusan alltså, livet är härligt!
.


Foliebollen

Jag och Robban var förbi i stugan i Brännträsk och kollade efter möbler till hans hus. Då hittade jag den här foliebollen, jag tycker att den är riktigt frän faktiskt. Jag har för mig att någon gammelfarmor eller nått liknande har tagit vanligt folie eller om det var från någon speciell grej hon fick det ifrån. Hon har i alla fall lagt på lager för lager tills den blev 15 cm i diametern och suuper tung. Jag tycker att det är så himla kul och jag vill verkligen veta om hon har gömt nått i mitten, men man vill ju inte bryta upp och förstöra den. Jag skulle dessutom bli väldigt besviken ifall det visade sig att den var alldeles tom ;)
.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1673929/images/2012/pic_193081100.jpg" class="image">


Kröjmarn

Mår som en nedtrampad snigel mitt i vintern. Jag har ont i kroppen, fryser, har inga krafter och snorar som en geud. Så nu är jag på jobbet och mår allmänt dåligt med min förkylning, hade helst velat lägga mig och sova tills jag vaknar upp och är helt frisk. Men det är minst 6 timmar kvar tills jag kan göra det :(

// en tärd jojjie


What a beautiful morning

Jobbar i liften idag igen, det är hur skönt som helst. Att jobba i liften är nästan som att vara ledig jämför med att jobba i restaurangen i alla fall. Jag har turen också med att det är strålande sol och nästan nollgradigt, jag har en känsla av att jag kommer få en hel del fräknar idag också!

Ni ska få se en tjusig bild på min lunch, det är plättar med sylt och grädde + noisett topping, supermums!

.


Working lady

Det har varit jobb alla dagar den här veckan och det känns verkligen i kroppen och huvudet, det kommer bli skönt att få vara ledig någon dag framöver. Att få någorlunda normala mat och sov rutiner hade varit hur härligt som helst.

I helgen har det varit ett superbra band här och spelat, kommer inte ihåg vad de heter men det fick verkligen igång publiken och även vissa i personalen, det blev att gå upp på baren en sväng och skaka på göten, haha. Några av det efterlängtade vidsel/bredselarna kom upp till kåbban på kvällen, som jag har längtat efter att få hänga med dem! Det var lite jobbigt att jobba för man ville bara gå och sätta sig vid dem och snacka ikapp lite. Men Jag hade jag hade ganska roligt ändå!


Strömlös

Nu på kvällen slog de av strömmen här i Kåbdalis på grund av någonting, vet inte riktigt vad. Men det blev kolsvart i restaurangen i alla fall så vi passade på att ha lite lucia tåg!
.


RSS 2.0