.

Satt just och räknade ut att jag springer mer än 2 mil per vecka, förut sprang jag kanske 2-3 kilometer per vecka och vissa veckor sprang jag ingenting. Klar förbättring ;) Kommer döda mig själv om jag faller tillbaka till gamla vanor när jag kommer hem igen. Vilket är om mindre än 30 dagar :D

It's raining waterfalls

Idag for jag till gymmet och Gick/sprang 9 km och sen körde jag lite maskiner. Vi hade ingen fotbollsmatch idag på grund av att allt nästan är översvämmat och jävligt. Det har satt ut skyltar på vägarna som varnar för floder, tog en bild på en här nedanför. Vatten överallt!
Hur som helst så var det ingen match idag och jag käkade massa choklad igår så då fick jag anstränga mig extra hårt på gymmet. Tänkte hela tiden: ska aldrig äta choklad igen ska aldrig äta choklad igen,inte värt det för 5 öre. Men! Nog ska ni se att jag kommer vräka i mig massor nästa helg också. Vilka cravings jag har för choklad, helt sjukt.


...

Jag vet inte om jag ser så stor skillnad på min kropp efter all denna träning och nyttigt ätande, men det tar väl ett tag antar jag. Jag känner mig för övrigt toppen och jag känner mig starkare, vore ju konstigt i för sig om jag inte gjorde det. Träna varje dag för att sen inte märka någon skillnad hade ju bara varit ovärt. 
 
Aja , kör väl iväg till gymmet i brist på annat. Sitter jag kvar längre på mitt rum så tror de väl att jag har dött :P

Hej!

Här har ni mig! Jag som är så grymt bra på att blogga nuför tiden.. 
 
Äntligen idag så har jag fått lite sovmorgon, förutom att jag har vaknat några gånger av att pojkarna har sprungit omkring och skrikit. Men jag har ju inte behövt kliva upp från sängen och det är ju ett stort +.
Igår var jag barnvakt åt en av Hollys vänner. Hon har tre jättesöta flickor och en av dem har ett så himla sött namn, hon heter Bluebell, på riktigt! Tyckte att det var ett jättefint namn. Hur som helst så kom jag inte hem förrän tjugo över 1 på natten så det var väldigt skönt att gå och lägga sig. Jag har längtat efter den här helgen väldigt mycket.  Förra helgen var jag ju i spanien och där vart det inte mycket sömn, sen direkt när jag kom tillbaka så började jag ju jobba. så den här sovmorgonen idag har varit guld värd :)
 
Nästa vecka kommer vara en helt crazy vecka för familjen jag bor hos ska flytta till ett nytt hus. De har hyrt någon flyttfirma så vi behöver inte packa ner alla saker och flytta dem utan de gör firman så det är ju skönt. Annars hade det nog tagit veckor för oss att flytta. Under de tre dagarna som vi flyttar så kan vi inte bo i det nya huset utan vi kommer kunna börja bo där på torsdag. Så Under veckan ska vi bo hos en av Familjens vänner, de lånar tydligen ut deras hus till oss. Första natten däremot så kommer jag stanna hos Vanessa för att jag ska vara barnvakt där men resten av veckan kommer jag nog bo med "min familj". 
 
Här ser ni hur min vecka ser ut nästa vecka !
 

Idag var det regnigt


Nämen titta!

Mitt nagellack har nötts bort så att det ser ut som en säl! Ser ni?


Spanien, är ett land, där man dansar tango.

Här kommer massor massor massor med bilder från spanien! 


Här är vi på flygplatsen i England och väntar på flyget. Skulle gissa att det här är kring 2-3 på morgonen och vi var supertrötta. Jag kunde sova hur enkelt som helst men Julia hade lite svårare att sova så då var jag vaken hela natten och höll henne sällskap, hon sa: Du är ju som en zigenare du kan ju sova överallt! Jag är så avis.
Jag antar att kunna sova vart som helst är en ganska bra talang att ha eller vad man ska kalla det.


Efter första natten i Spanien så fick vi  bland annat crossianter doppade i choklad till frukost, vilket var superduper gott :)


Efter frukosten for vi och åkte bil i Madrid. De visade oss alla platser som man brukar vilja se när man är turist. Men jag är ju inte så intresserad utav byggnader och skit så jag tog bara kort på det för att de kändes som ett måste på nått sätt, haha.
När vi åkte bil in till stan så berättade dem att 60% av befolkningen röker på dagligen. Medan de kör bil och hela köret. Alltså det är ju mer än hälften av alla som bor där?! Som är höga hela dagarna. Sjuukt.


Här är nått gäng som protesterade mot nått, tror det var nått med sjukvården eller nått, anyway...


Den här snubben var alltid och jonglerade när trafikljuset var rött och efter sitt lilla uppträdande så sprang han mellan bilarna med hatten så att man kunde ge han pengar. Jag hade inga pengar alls så han fick inga av mig, jag tjuv tog kort på han istället ;)


Vi for på ett ställe som var en enda stor marknad och de var huuuur mycket folk som helst. Jobbigt mycket folk.


Tyckte att det här var lite coolt. Det var en äldre gubbe som satt och tillverkade saker utav läskburkar. Jag var jättesugen på att köpa cocacola crossaren men den var väldigt dyr för att vara en läskburk. Men jag tog i alla fall ett kort som jag kan titta på och komma ihåg hur den såg ut ;)


Det här var tydligen väldigt vanligt. En mormoder som sitter och spelar på vad det nu är. Hon sitter bara och snurrar på en spak så spelar den. Snurrar snurrar och snurrar. Hon måste ju få kramp efter ett tag?


Massa candy


Åh vad jag skrattade när jag såg dessa. Det var en reseledare som visade runt turister på de här sakerna. Segway? är de så de heter? I alla fall. Det såg väldigt roligt ut.


Nått kungligt hus


Självmordsbron. Här har tydligen vädigt många människor tagit självmord från. Jag hörde att det var så många människor som hoppade härifrån att de fick sätta upp en stort staket för att minska på självmorden. Bron är mycket högre än vad den ser ut att vara på bilden.


Haha , så grymt ful bild egentligen...


När jag kom hem från Spanien så gick jag till Primark på Oxfordstreet för att göra ännu mer shopping. På vägen dit så gick jag förbi ett ställe som hade massa sånnahär bilar med olika designer. Några såg ut att ha koskinn på sig och några hade mustage och ögonfransar. Helt sjukt..
 

Nu är vi framme i Spanien!


Spanien!

Flyger till Spanien med Julia om några timmar. Jag sitter på bussen på väg till flyget nu, de har wifi på bussen så då passar jag på att skriva lite på bloggen för att fördriva tiden :)

Jag pratade nyss med Julia och hon är på flygplatsen och är redan full, och när jag kommer fram så är allt stängt, tror att allt redan har stängt faktiskt. Skit skit skit!


Gjorde en kycklingpaj till middag idag!


Klänning!

Beställde hem denna klänning och när jag testade den så var den lite för liten. Jag har biffat lite för mycket ;) Så är det någon som är sugen på den här klänningen? Den är i storlek 36/38 . tänkte mig 100 kr + frakt eftersom att jag är här i England. Eller om du vill vänta till Jul för då kan jag packa med den hem :)

Den är lite mer blågrön än på bilden :)


Hahaha

Jag måste bara berätta om fotbollsmatchen idag. För det första så var vi bara 9 spelare, eller man kan väl säga 8 för en av våra spelare rör inte ens på sig. Sen så var en av de 8 spelarna dödligt full. Och det värsta av allt var att vi spelade mot ett utav topplagen i serien. Så jag visste redan innan vi började spela att vi skulle fet förlora. Det som var bra var ju att det i alla fall var soligt och ganska varmt så planen var inte allt för lerig.
 
Jaa... Och under matchens gång så fick man ju många skratt utav spelaren som var full. Hon gick omkring och pratade om syfilis och de ena och de andra. Sköt bollarna lite hit och dit. Sen! Gjorde en av våra spelare självmål och jag tänkte bara: Alltså det här händer inte! haha. Men jag måste säga att vara liksom 8 spelare (en av dem dödsfull) mot ett topp lag med 12 spelare + avbytare och bara förlora med 8-0 är ju himla bra.
 
Och vad är det man brukar säga? Vi hade ju i alla fall tur med vädret.
 
(Ett + var också att jag fick en lag träningströja )
 

Matmuffins

Provade att göra matmuffins igår och jäklar vad goda de blev! Jag skulle egentligen bara äta två med massa sallad men det slutade med att jag åt alla nio. Och min mage höll jäklat på att sprängas efter det.

Ni kanske vill veta vad jag hedde i dom också? 
 
4 ägg
1 dl grädde
1 - 1½ dl riven ost
½ paket bacon
2 champinjoner
5 cm purjolök
½-1 dl mjöl
 
Jag vispade äggen och grädden så att de blev fluffigt, sen hällde jag ner den rivna osten och vispade lite till.
Efter det stekte jag purjolöken och svampen i lite smör och när de kallnat hällde jag ner de i samma smet. Och till sist så skärde jag baconet i bitar och hällde ner, strödde över lite mjöl för att få smeten fastare. Man skulle egentligen inte ha mjöl men mjölet gjorde underverk. Ni måste prova göra dessa!!!!
 
Jag hade dem i ugnen i kanske 15-20 min i 170 grader om jag minns rätt. Men ni ser ju när de verkar vara klara.
 
 
t
 

HejHej!

Nu har jag köpt lite nya träningsgrejjer, Träningstoppen och hanskarna kommer bli så himla sköna att använda på fotbollen nu när det har börjat bli så kallt. Jag tror att mina händer fick nån slags köldskada förra fotbollsmatchen för de kändes som att det var två stora blåmärken och de ilade varje gång jag lyfte någonting. Men nu när jag har hanskar så hoppas jag att mina händer överlever denna gången. Hoppas mina saker gör underverk!


This girl is on fire!

Här är lite bilder från kameran från de dagarna tessan var och hälsade på :)




Kan lyssna på den här låten om och om igen.

 

*Sitter med världens smile när jag skriver det här*

Var en sväng på gymmet idag och brände 450 kalorimonster, kändes väldigt bra!
 
När jag hoppade in i duschen efter träningen så var det bara jag och en till tjej i varsitt duschrum, annat än det så var omklädningsrummet helt tomt. Och från ingenstans så börjar den här tjejen stöna, och det var ju inga milda stöningar utan det lät som att hon lyfte 120 kilos vikter där inne. 
Jag började känna mig sjukt obekväm och skyndade mig att samla på mig alla mina saker så att jag kunde smita ut utan att bli sedd. Jag hann precis ta på mig alla mina kläder och så hörde jag hon skrika:
 
- OOOOH! Woow! OH!
 
och så kom hon ut ur duschbåset och sa:
- Sorry if i screamed to loud, it was so nice.
 
Kunde inte riktigt ge henne något riktigt svar för jag höll jäklat på att brista av skratt, haha. Jag har ingen aning om vad hon pysslade med och skulle inte vilja veta heller. Men vilken mystiskt morgon, hahaha

Så här ser min månad ut :)


.

har pysslat lite fram och tillbaka med biljetter. Allt mellan Flygbiljetter, bussbiljetter, tågbiljetter och parkeringsbiljetter och jag tror att jag äntligen har fått ordning på allt. Jag och Julia far ju till spanien nästa helg! Jag vet inte vad de har för väder där egentligen. Ska snabb kolla! ... Det verkar som att det varierar mellan 10-15 grader soligt och regnigt. Bättre än 4 grader och regningt hela tiden i alla fall ;)

Tar med mig magicbagen full med chips och far för att hämta upp pojkarna efter en dag på skolan.


Fisk kakaa

Testade på att göra fishcakes igår. Har aldrig gjort sånna förut och jag följde inget recept heller. Så det kanske inte är fishcakes egentligen. Jag mosade bara ihop potatis och fisk med lite salt, mjölk och en skvätt citron. Knådade sen ihop till massa puckar, sen panerade jag dem som mormor brukar panera sina kotletter! Tänkte att är det gott på kotletter så är det gott på fishcakes också, inte så logiskt egentligen när jag tänker på det för kottletter och fisk&potatis är ju inte så lika.
 
 
Anywaay. De vart jättegoda i alla fall! Blev lite besviken på att de smakade nästan exakt som fiskpinnar, allt detta jobb för att få det att smaka som fiskpinnar liksom -__- 

 (Gjorde dessa av fisken som pojkarna fiskade upp. Trout fisk, vad de nu är för fisk...)
 
Glömde ta en bild när jag hade stekt dem men jag får väl slänga upp en bild på de sen! 
 
 

morsning

Hade svårt att sova igår för jag hade en jättekonstig känsla i mitt ben. Det gör som inte ont men det känns som att det är någonting fel med mitt knä, när jag vickar mitt ben upp och ner så klickar det och rör jag det i sidled är det som att mitt smalben vill lossna. När jag går på benet så gör det lite ont men det är ju inte så att det gör nått. Jag kan abolut inte springa däremot, jag testade lite smått imorse. Kan det vara nåt liten spricka i knät? Kan man få det? Eller nån liten grej som har farit ur led på nå vis kanske. 
 
Jag brukar inte fara och kolla upp sånna här saker men nu känns det bara som att nånting inte står rätt till. Så det blir nog att svänga förbi sjukhuset idag, sedan tandläkaren. Två onda flugor i en smäll :)
 
Har jag sagt att pojkarna började skolan idag? Har jag sagt hur lycklig jag är? Hur otroligt nöjd jag är över att vara fri under dagarna?  Otroligt vilken känsla!!!! om inte mitt knä hade varit konstigt så hade den här dagen varit en av de bästa :)

Lerigt

Vi hade en riktigt lerig match idag och jag fick priset som den lerigaste i laget. Skönt att man vinner någonting i alla fall. Värst var när jag fick en pass och två från motståndarlaget kom och tacklade mig samtidigt så att jag flög och gjorde en 10 poängare till sidplask i den största gyttjepölen. Det var skönt, speciellt när jag tappade andan också. Mmmh, kändes som att jag befann mig i himmelriket. 

Vad mer kan man säga om matchen... Jo, vi var 11 spelare, eller 10,5 rättare sagt. Njaa, 10 är nog rätt summa för vi har en i laget som aldrig rör på sig, hon står bara och pratar med motståndarlaget om vädret och att hon tycker det är irriterande att hon aldrig får röra bollen. Är det verkligen ett sånt stort mysterium att man inte får ta i bollen så ofta om man bara står still på sidan av planen som en åskådare och pratar med motståndarlaget? Visst ska man väl vara trevlig och så men det finns ju en gräns. I alla fall, vi har ju aldrig ett helt lag och motståndarlaget har alltid 12 spelare plus avbytare. Tror aldrig att vi kommer vinna en match men vi hade ganska många målchanser idag, dock så sumpade vi alla, haha, positiva tjejen hära! 


 
 
 

R

Köpte en ny kofta när Tessan var här och hälsade på, den kostade bara 150:- och den är superskön! Jag bor i den nästan hela tiden. Den ser nästan lila ut på bilden men den är typ vin röd, min favorit färg för tilfället.
Men jag törs däremot inte tvätta den för vem vet vad som händer med den då? Den kanske var billig för en anledning om man säger så ;)

 

Nu snöar det här i England! Men inte ens nära så mycket som det snöar i Sverige ;)

Tog en väldigt dålig bild för det syns inte ens att det snöar... I alla fall, det gör det! Och jag har en fotbollsmatch idag, tjohoo. Kommer bli kallt och skönt. Jag hoppas att vi ska vara inomhus för jag har ingen lust att spela fotboll utomhus när det snöar. 


Hunting

Okeej.. Så Hunting är tydligen en stor grej här i England. Och hunting går ut på att man jagar rävar och dödar dem. Jag tycker att det är väldigt kul att se men jag förstår mig samtidigt inte på det. Jag menar, de jagar en räv och när de ser en så fångar hunden den och sliter den i tusen bitar. Jag hade förstått om de hade jagat räven för att få rävskinnet och sälja det eller nått. Men att döda dem bara för att döda förstår jag inte.
 
Hur som helst så var vi på ett stort hunting möte av nått slag där alla samlas på ett ställe och jagar tillsammans. Som jag har förstått de så släpper de iväg alla hundar i en enda stor grupp så att de kan leta rätt på spår efter rävarna och alla hunters rider efter hundarna. Det var ganska fränt när alla hästar galloperade iväg tillsammans och hoppade över häckar och grejjer. Jag har aldrig sett så många fina hästar på ett och samma ställe.

En sak som jag tyckte var lite roligt är att innan det far och rider så dricker de vin och sprit, och medan de rider så har de whiskey med sig som de dricker så det är verkligen drink & drive ;) haha

 
 

Fredags

Jag skjutsade pojkarna till deras mormor och morfar i förrgår de har varit där hela helgen. Det har varit väldigt lugnt och skönt här i huset när de har varit borta. Efter att jag släppte av dem så for jag in till Witney för att gå på bio men det slutade med att jag gick på new look och kollade in kläder och sedan åt en gudomligt god middag bara för att fira in helgen. 
 
De båda små liven sov nästan hela vägen och det var verkligen tur för trafiken var verkligen hemsk. Det var sån enorm kö nästan halva vägen. Tänk er själva att köra på 1-2an i 40 minuter. Jag höll vekligen på att få damp! Och tänk hur mycket de hade gnällt om de hade varit vakna, vilken resa de hade varit...
När jag släppte av dem och började fara hem så började jag redan sakna dem. De tyder nog på att även fast de driver mig till vansinne så tycker jag om dem väldigt mycket. Det kommer bli väldigt tungt att fara hem till jul för jag kanske aldrig mer kommer träffa dem igen och den tanken tär lite på en. I alla fall! Kände att de vart lite blödigt. Jag får ta vara på sista månaden med dem och sen får jag väl komma ner och hälsa på senare nån gång :)


 
 
 
 
 

Allt om allt :)

Här kommer lite bilder från allt möjligt. Sånt som jag har tagit kort på för att blogga om men sedan inte orkat ;)

Första bilden är på en suupersöt affär i Oxford som har massvis med roliga färgglada saker. En typisk Johanna affär för jag älskar allt som blänker, glittrar och är färgglatt. Lulle skulle avsky att gå på den här affären med mig, kommer bara ihåg vad han tyckte när vi var på Biltema och jag såg ett par blänkande färgglada skiftnycklar, haha. Nog för att jag var tvungen fingra på allt annat i affären också men skiftnycklarna där var himla fina. Jag vet inte vad det är med mig när jag går in på affärer, jag har som ett måste att känna på alla saker och se vad de har för funktion. En riktig pillermaja. Anyway...


Tessan kom ju på besök förra veckan, tror aldrig att jag har varit så glad att se en svensk! Eller en schweed som vi säger, intern skämt så ni tycker nog inte att det är så kul. Men när jag läser det här inlägget senare så kommer jag få mig ett gott skratt. hihi *egogirl*
 


Vi träffade ett par riktigt roliga snubbar, men det skrev jag ju i förra inlägget så det vet ni ju redan ;)



På söndagen for vi till victoria's secret i London och kollade omkring, är inget big fan av victoria's secret om jag ska vara ärlig men jag älskade själva affären! Återigen väldigt glittrande och tjusig ;)



De här underkläderna känner ni säkert igen! Jag har i alla fall sett dem på tv många gånger.


Och trappen i affären var ju to die for. Måste skaffa en sån till mitt hem när jag skaffar ett ;)


När Tessan for till flyget för att fara hem till schwedonien igen så åkte jag tunnelbana till en stor marknad och gick omkring. Jag hittade en julklapp till min lillasyster och köpte en likadan sak till mig. 
Köpte en quesadillas innan jag tog tunnelbanan till bussen hem igen och hittade riktigt coola stolar att placera min bakdel på.




RSS 2.0