Inget viktigt egentligen :)

Jag tillbringade halva morgonen till att leta efter mina spring tights men jag hittar dem ändå inte! Jag fattar inte vart jag kan ha hett dem... Jag menar, mitt rum är inte såå stort och jag har inte så mycket saker heller så de ska ju inte vara så svårt att hitta dem. De kan ju inte gömma sig på så jätte många ställen? Jag skyller alltid på någon annan inombords att de är nån som tagit det som är borta men innerst inne så vet jag att det måste vara jag som har lagt dem nånstans, vilket gör mig ännu mer irriterad...
 
Det var som igår när jag var så sugen på min Bounty chokladkaka. Jag kämpade mig uppför trapporna, mitt rum ligger på våning nummero 2, jag tänkte att: Det är ju helt klart värt att gå hela vägen till mitt rum för när jag kommer fram så kommer chokladen ligga där och vänta på mig. Men! När jag kom fram till mitt rum så låg den inte där jag la den sist...Kan ni tänka er vilken dålig stämning som fyllde rummet just då? Jag var dessutom väldigt trött och sliten som ni kanske läste i inlägget tidigare + väldigt sugen på socker ;) 
Jag tänkte direkt nu är det nån som har varit i mitt rum och tagit min choklad!!! Jag blev jätte irriterad och letade igenom hela rummet. Sen ger jag upp och sätter mig på golvet och halv tjurar, som ett litet barn, haha. Sen tittar jag upp på skrivbordet och ser en liten väska. Jag gick fram och lyfte på den, OCH DÄR VAR DEN!!!! :) 
 
 
 
 
 
Jag försöker ju äta nyttigt, på tal om annat, och mamman i huset var och handlade och kom hem med: Munkar, chokladfingrar, alla sorters chokladkakor, bakelser med choklad i, bakelser med vanilj i, jelly, vaniljbakelser med russin i och massa massa mer. Lite kortfattat så går det väl inte så jättebra för mig... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0