Sun view point

Idag har vi bytt hotell igen, nu har vi åkt till Nai Harn så att vi ska kunna kolla på den fantastiska solnedgången som man tydligen ska kunna se här. Vi hade lite otur så våran solnedgång var inte så fantastisk. Men de va kul att vara där i alla fall!

Något som också var ganska kul var att jag och Linn satt på en stenmur när en familj från China kommer fram helt random och frågar om pappan i familjen får ta ett kort med oss. Javisst säger vi!
Så han sätter sig bredvid och första kortet tas. Sedan var fotoshooten igång för då ville även mamman ta ett kort med oss för vi var ju sååå vackra! Efter mamman var de dotterns tur. Och när vi tror att fotoshooten är över ser vi en sista familjemedlem komma springandes nedför den 5m höga mur/branten för att få vara med på ett kort! Helt sjukt. Vi trodde först att de ville att vi skulle ta ett kort på dem framför solnedgången men icket!

Sedan kom de ett gäng jättesöta tjejer som vi tror kom ifrån Singapore, de kunde inte engelska så de var lite klurigt att prata med dem. De ville i alla fall också ta ett kort med oss :) haha













Kommentarer
Postat av: mamma igen :)

Kram på er :)

2013-11-28 @ 14:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0